Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Konulanmış Görüntüleme

  1. #10
    Üye
    Üyelik tarihi
    27.Austos.2016
    Mesajlar
    25
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tavandaki ile vic bağlantılı değil, amerikan versiyonlarda vic ekranı saati teypten alır yani sadece teyp ile bir bağlantı var diye biliyorum.

    Sizin benzin göstergesi, gösterge ışıkları ve tavandaki arasında elektriksel bir bağlantı ve ona bağlı sigorta atmasından öte bir problem var gibi aslında iyi bir oto elektrikçisi çözer ama bulamadığınızı söylemiştiniz. Tam çözüme yönelik şudur diyebileceğim bir şey yok maalesef, bazen birbirini tetikleyen ilginç sorunlar olabiliyor çözümü de çok basit oluyor ama nokta atışı yapmak lazım.

    Röleden kastınız gaza geçtikten sonra benzin pompasını durduran ise bağlantısı olduğunu zannetmiyorum. Önceki mesajda söylediğim gibi benzin pompası şamandıra kontrolü sırasında bu sorun çözülebilir çünkü sıcakken benzinde de çalışmıyorsa pompadan olabilir. Elinizi gaz düğmesine basılı tutarken yani direkt gazda çalıştırmayı deneyin bir de.
    hangi versiyon olduğunu bilmiyorum. ama kaput içerisinde kanada yazıyor.(burda okuduklarıma göre ama avrupa versiyonu olması gerekli çünkü göstergelerde km büyük ondan tam olarak bilmiyorum)
    malesef doğru dürst bir elektrikci bulamadım aracın dörtlülerini ve sinyalleri yaptırmak için üç elektrikçi uğraştı. sinyal kolu söküldü tüm sigotalar denendi.. hatta birisi bunun beyni arazalı dedi.. sonunda bir elektrikci bunun rolesinde dedi roleye baktı kopmuş lahimledi. dörtlüler ve sinyaller çalışmaya başladı..sonunda bu iyi elektrikci dedim abi sana zahmet tavandaki ışıklarla viç ekranına bak dedim beyfendiye okadar para vermeme rağmen vic ekrarnını ve tavan konsolunu yernden sökmeye bile zahmet etmeden vic bozuk tavanında içi boş dedi. tavanı söktüm sadece vidası yerinden çıkmış vidayı taktım lambalar çalışıyor.. kısacası burda elektrikçi zor..

    eet aynen tahmin ettiğiniz röle.direk gazda da çalışmıyor denedim ben en iyisi bir pompaya bakayım dediğiniz gibi.

    şimdi öğrendim ama benzinin çeyrek depodan az olması ile alakası olabilirmi ?

    vic ekrarnını sordum ankarada 400 t dedi bana çok geldi

    ilginiz için çok teşekkürler.
    Konu evrencell tarafından (22.Eyll.2016 Saat 13:23 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •