Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Hybrid View

Üye ukymk55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Alıntı evrencell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba
    1- arac tavan daki işıklar yanıyor fakat gösterge çalışmıyor neden olabilir. söktüm baktım tüm bağlantılar yerli yerinde..araç 95 model.. çalışması için neler yapabilirim. ve ne işe yaradığını hakkında bilgi alırsam sevinirim.
    2. vic ekranda çalışmıyor elektronikci arkadaşım lehimleri yeniledi değişmesi gerektiğine inandığı parçaları değişti ama nafile.. Birinci şık ile vic ekranın bir bağlantısı varmıdır ? ve elinde çalışır vic ekranı olan varmıdır?
    3-benzin yakıt göstergesi çalışmıyor ortaya yakın biyerde sabit tabi benzin ışığıda yanmıyor. gaziantep teyim doğru dürüst tamirci yok söküp takmak için tüm imkanlarım var. Ama tarifi nasıl yapılacağı ve hangi parçaların kontrol edilmesi gerktiği kosu nda bilgim sıfır.
    4-hız sabitleyici çalışmıyor forumdan okuduğum kadarıyla hortumuna yarın bakacağım ... başka nelere bakmam gerekli?
    5-od ışığı arada kendiliğinden yanıyor ..sanırım forumdaki arkadaşların roket dediği düğme ben aşığı yanıkkende sönüķkende araçta bir farklılık görmedim. çalışıp çalışmadığı nasıl anlatım çalışmıyorsa nelere bakmam gerekli

şimdilik bu kadar sevgi saygı ile yardımlarınızı bekliyorum.
    OD lambası ile ilgili şanzuman yağı ısısının yükselmesi nedenli yandığını hatırlıyorum.
    hız sabitleyici için vakum botunun kontrol edilmesi gerekir. 60 km/h hızdan sonra devreye girer. bunlarda yerli yerindeyse butonu kontrol ettirmekte fayda var.
    Ekrandaki cruise lambası yanıyormu. cruise aktif edince?
    Diğerleri ile ilgili tam bir yorum yapamayacağım.

Üye
    Alıntı ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    OD lambası ile ilgili şanzuman yağı ısısının yükselmesi nedenli yandığını hatırlıyorum.
    hız sabitleyici için vakum botunun kontrol edilmesi gerekir. 60 km/h hızdan sonra devreye girer. bunlarda yerli yerindeyse butonu kontrol ettirmekte fayda var.
    Ekrandaki cruise lambası yanıyormu. cruise aktif edince?
    Diğerleri ile ilgili tam bir yorum yapamayacağım.
    ilginiz için teşekkürler, şanzuman yağını yeni değiştirdik. ısısı neden yükselir biliyorum. (direksiyondaki butonu kastettiğini umarak, kastetmiyorsanız bu buton nerde nasıl kontrol ederim) butona bastığımda herhangi bir cruise lambası yanmıyor ve öyle bir lambada araçta görmedim. (95 model) veya yanmadığı için dikkatimi çekmedi.

diğer sorular içinde üstatlardan yardım bekliyorum. sevgi saygı ile...

Üye ukymk55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Alıntı evrencell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilginiz için teşekkürler, şanzuman yağını yeni değiştirdik. ısısı neden yükselir biliyorum. (direksiyondaki butonu kastettiğini umarak, kastetmiyorsanız bu buton nerde nasıl kontrol ederim) butona bastığımda herhangi bir cruise lambası yanmıyor ve öyle bir lambada araçta görmedim. (95 model) veya yanmadığı için dikkatimi çekmedi.

diğer sorular içinde üstatlardan yardım bekliyorum. sevgi saygı ile...
    Ek fotodaki 1 nolu buton cruise aktif hale getirir ve ekranda cruise lambası yanar. 95 modeld0e de olması lazım. 2 nolu düğme ise 60 km/h hızdann sonra basarak sabitler.

direksiyon.jpg

Üye
    Alıntı ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ek fotodaki 1 nolu buton cruise aktif hale getirir ve ekranda cruise lambası yanar. 95 modeld0e de olması lazım. 2 nolu düğme ise 60 km/h hızdann sonra basarak sabitler.

direksiyon.jpg
    bende ekranda yok bence dediğim gibi veya hiç yanmadığından fark edememiş de olabilirim tekrar bakacağım.

ekteki resimde 1 le aktif hale geliyor 2 ile sabitleniyor olması gerekli araştırdığım kadarıyla.

saygı sevgiyle
    Eklenen Resimler Eklenen Resimler