Konuya çok bilmişlik yaparak girmek istemedim ve konuyu işleyen bir programı işaret ederek bir yardımcı olmak istedim ama hata etmişim ben bu konuda bilgi sahibi olarak bu metni yazdım .5,9 a 5,2 nin fanının uygulanmasının 5,9 a hakaret etmekle ne alakası olabilir,üstelik bunu söyleyenler bu arabaları yemiş yutmuş her biri en az 5 tane 5,9 u hurdaya ayırmış adamlar 5,9 un en büyük sorunun hararet sorunu olduğunu sağır sultan bile biliyor,bunu söylemenin 5,9 a hakaretle ne alakası var adamlar programlarında bas bas bagıra çagıra anlatıyorlar bu hararet işi zaten 5,9 un karakteristik özelliği nasıl RR lere hantaldır iner itersin denilebiliyorsa 5,9 unda 5,2 ye göre daha fazla hararet yaptıgı ve 5,2 radyatörü ile nefes aldıgı bir gerçektir.Ben Jeep Teknik servis Ustası degilim ama bir başka teknik alanda Teknikerim takip ettiğim sayısız yerli yabancı forum var sadece Türkiyede degil yurt dışındada sayısız uygulaması olan 5,2 radyatörlü 5,9 ların varlıgını kabul etsenizde etmesenizde bu gerçektir.5.9 ile 5.2 sogutma sistemleri bşrbirinden farklı.fan sistemleri farkllılık gösterdiği için bunun mümkün olma ihtimali yok.şöyle düşünenler olabilir "gerek duyulması halinde 5.9 a 5.2 fanı da uygulanır diye " bu nu düşünmek bile 5.9 a hakaret sayılır. 5.9 radyatörü yapısı geregi 5.2 den tamamen farklı boyutunun bir önemi yok