Abi ön diff girişi mafsallı low pinion, diffin altında kalıyor mahrutinin girişi. 7 inçde gerek duymadıysa araç ben de boşa masraf etmiş olurum, onu eledim.
Yayları sıkıştırma olayını anlayamadım, kitin içinden çıkan yaylar aracın altında aracın ağırlığında belli bir seviyeye kadar ezilmez mi?
Poliüretan takozlar sadece yay seviyesini yükseltecek, alt kolların değişmediği (uzamadığı) 4.5'' kitler de var, alt kollar müsade eder gibi, ön arka track bar ayarlı zaten. Denge kollarını da orijinalinden düşünerek yola çıkıyorum, 2'' get ile orijinal denge kollarını kullanıyoruz, 4.5'' kitin denge kolları çok daha uzun, 1 inç daha yükseltmeye müsade eder sanırım.
Kitden çıkan arazi şanzımanı taşıyıcısını düşüren flanşları hiç ölçmedim. Ama şase güçlendirme demiri 6mm. O flanşlar 2cm ise mesela şanzıman 2.6cm alçalmış olacak, bunun bir zararı olur mu?
Ustam fren hortumlarını ben yaptırırım dedi, kepçelere vs hidrolik hortumlar yapan biri varmış, güveneyim mi?
Abi ricam olmazın yanında olurunu da dersen şimdi ebay üzerinden poly yay üstü lastiği alacağım, ya orijinal ya 1''