Evet arkadaşlar atf 220 yağım geldi, ekledim direksiyon pompasında yağ eksiltme sorunum var bunu düzeltmek için birşeyler planlamam lazım yağ çok azalmış demekki artık metal sesi geliyordu şuan inanılmaz hafifledi direksiyon
Direksiyon amortisörü ve direksiyon kutusu keçesi 3-4 ay önce değişti bizimde.Yağ kaçağı vardı artık yok.Direksiyon amortisörüde patlakmış galiba değişince direksiyon tepkileride çok değişti.Boşluk sıfır.Ama direksiyon sertleşti eskiye göre.
Faturanın genel tutarını hatırlıyorum. Direksiyonun masraflarını hatırlamıyorum abi. Ctesi pazar bana telefondan hatırlatırsan söylerim sana. Karabüke cuma gece gidicem. Şuan Sivastayim.
Faturanın genel tutarını hatırlıyorum. Direksiyonun masraflarını hatırlamıyorum abi. Ctesi pazar bana telefondan hatırlatırsan söylerim sana. Karabüke cuma gece gidicem. Şuan Sivastayim.
Tamamdır ben sana ulaşırım whatsaapdan
- - - Mesaj Birleştirme - - -
ycankes Nickli Üyeden Alıntı