Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Hybrid View

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    BAĞCILAR İSTANBUL
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Ersin; yag göstergesi arac rolantide calisirken tam burada olmalidir...en doğru hali budur...hareket halinde gaza bastikca artar, gider gelir...ama ZJ'de normal basinc yeri tam orasidir aman diyelim herkes kontrol etsin Aku normal bende ki cizgi de iyi demektir, yasina yilina gore az cok oynar sikinti yok o bolgede...cep telefonumun cekiminden oyle gelmistir karanlik hali, yoksa piril piril yemyesil yaniyor her yer👍

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ariza var dir diye kesin bir yargi icinde degilim.Yag gostergesi evet ortanin biraz altindadir ve gaz vermeyle koordineli hareket eder.aku sarj gostergesi kesinlikle ortada olmali bu aracin stabil sarj yaptigina dalalettir.Ancak yinede gosterge lambakarini bi kontrol et nacizane fikrim.Far acik lambasi alt sutunda belirmemis.belki hayati onem tasiyan lambalardan birkaci yanmiyordur ???
    {{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı KARADAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ariza var dir diye kesin bir yargi icinde degilim.Yag gostergesi evet ortanin biraz altindadir ve gaz vermeyle koordineli hareket eder.aku sarj gostergesi kesinlikle ortada olmali bu aracin stabil sarj yaptigina dalalettir.Ancak yinede gosterge lambakarini bi kontrol et nacizane fikrim.Far acik lambasi alt sutunda belirmemis.belki hayati onem tasiyan lambalardan birkaci yanmiyordur ???
    Far acik lambasi diye bisey olmaz alt sutunda gosterge saglikli herseyi calisiyor bakicam bir ara ama yenilerim belki isiklarini eyvallah 20 senedir degismeden yaniyor orjinal renk, ellemek de istemiyorum acikcasi

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    levent kardeşim o far açık yeşil ampul muhabbetini yıldırım arkadaşımla çok yapmıştık benim 5,2 de yanmıyordu izmirden gece gelirken kaloriferi açınca yanmıştı konsola vurunca sönmüştü bi panik bi panik olmuştum sonra geçen sene bütün ampulleri yenileyince şıkır şıkır olmuş ve o MEŞHUR YEŞİL AMPULÜM yanmaya başlamıştı ters ampul simgeli bununla ilgili kitapçıktada bilgi yok onu forumda bakarsan yıldırım arkadaşla çok yazıştık
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Far acik lambasi diye bisey olmaz alt sutunda gosterge saglikli herseyi calisiyor bakicam bir ara ama yenilerim belki isiklarini eyvallah 20 senedir degismeden yaniyor orjinal renk, ellemek de istemiyorum acikcasi

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    geçen sene bütün ampulleri yenileyince şıkır şıkır olmuş ve o MEŞHUR YEŞİL AMPULÜM yanmaya başlamıştı ters ampul simgeli bununla ilgili kitapçıktada bilgi yok onu forumda bakarsan yıldırım arkadaşla çok yazıştık
    İlhan arkadaşım Merhaba.Epeydir görüşmüyorduk iyi oldu sizi gördüğüm. Bakınız yeni konu açtım araçların renkleri hakkında sizin 5,9 Siyahmıydı Gece karasımıydı : Kuyuya bir taş attım jeeppp dedi