Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Hybrid View

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Alıntı Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi orijinali yeterlidir ama heavy duty olanı tercih ederim. Standart yükseklikde olsa dahi aracın, poliüretan burç seti, hd direksiyon amortisörü, hd blistein amortisörler, hd rotiller ve direksiyon kutusu destek demiri şart bu yaşta ki araçlarımız için. Hele ki satmayacağım diyorsan.
    Buradaki ustalardan birine profender direksiyon amortisörünü sordum, senin için gerek yok aksine çok sert olacağı için dönüşlerde problem çıkartır dedi. Benimki şimdilik sağlam ama değişmesi gerektiğinde değerlendireceğim.

Direksiyon kutusu destek demiri daha önceki konulardan aklımda, ön tarafta bir işe girişirsem onunla ilgili yardım isterim senden

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üye Mirkan Şenol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buradaki ustalardan birine profender direksiyon amortisörünü sordum, senin için gerek yok aksine çok sert olacağı için dönüşlerde problem çıkartır dedi. Benimki şimdilik sağlam ama değişmesi gerektiğinde değerlendireceğim.

Direksiyon kutusu destek demiri daha önceki konulardan aklımda, ön tarafta bir işe girişirsem onunla ilgili yardım isterim senden

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ne alakası var abi benim araç da standart çok güzel oldu profender ile. Onun satası yokmuş
    Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''