Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuyu okuyunca yazmadan edemedim çok bildiğim bir konu değil üstelik Wj den de anlamam ama bu durumun zj veya diger markalarda da olabilen bir durum olduğunu okumuştum ve öncelikli olarak direksiyon sabitleme amortisöründen yola çıkıyor ve onu güçlendiriyorlar diye biliyorum.Ayrıca çok geçmiş olsun kesinlikle kaza yaptırıracak bir problem diye biliyorum,mutlaka çözümünü bulmaya çalış derim.
Eyv hocam sağolasın. İnan daha önce çok yaşadım ama bu sefer baya bi korktum dw den çıkana kadar. Direksiyon sabitleme amortisoru dediğin bildiğin öndeki direksiyon amortisoru di mi?

Alıntı kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AYNI SORUNU RUBİCON İLE YAŞADIM. dİREKSİYON AMORTİSÖRİNİ BİLSTEİN İLE DEGİŞTİRDİM SORUN ÇÖZÜLDÜ.
Benim de aklıma ilk gelen artık direksiyon amortisoru diyorum herhalde. Bilstein dediğiniz daha kuvvetli bir amortisor mu?

Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Trackbar'ın difransiyele bağlanan tarafındaki montaj braketinin cıvata giriş deliğini bir kontrol ettirirmisin. Cıvata deliğe göre tam mı yoksa delik genişlemiş cıvata içinde oynuyor mu ? Aslında sökmesi çok kolay, kendin de söküp bakabilirsin. Bu sorun da dead woble yaptırır.
Abi yarın piknikte bakayım. Dediğin genleşmeyi görmek için sökmek lazım mı? Gözle görülür durumda mı?