evrencell Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba
1- arac tavan daki işıklar yanıyor fakat gösterge çalışmıyor neden olabilir. söktüm baktım tüm bağlantılar yerli yerinde..araç 95 model.. çalışması için neler yapabilirim. ve ne işe yaradığını hakkında bilgi alırsam sevinirim.
2. vic ekranda çalışmıyor elektronikci arkadaşım lehimleri yeniledi değişmesi gerektiğine inandığı parçaları değişti ama nafile.. Birinci şık ile vic ekranın bir bağlantısı varmıdır ? ve elinde çalışır vic ekranı olan varmıdır?
3-benzin yakıt göstergesi çalışmıyor ortaya yakın biyerde sabit tabi benzin ışığıda yanmıyor. gaziantep teyim doğru dürüst tamirci yok söküp takmak için tüm imkanlarım var. Ama tarifi nasıl yapılacağı ve hangi parçaların kontrol edilmesi gerktiği kosu nda bilgim sıfır.
4-hız sabitleyici çalışmıyor forumdan okuduğum kadarıyla hortumuna yarın bakacağım ... başka nelere bakmam gerekli?
5-od ışığı arada kendiliğinden yanıyor ..sanırım forumdaki arkadaşların roket dediği düğme ben aşığı yanıkkende sönüķkende araçta bir farklılık görmedim. çalışıp çalışmadığı nasıl anlatım çalışmıyorsa nelere bakmam gerekli
şimdilik bu kadar sevgi saygı ile yardımlarınızı bekliyorum.