Sayfa 94 Toplam 113 Sayfadan BirinciBirinci ... 44849293949596104 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1,861 ile 1,880 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Hybrid View

Üye bahadr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ankara
    Kapi pimlerini ve burclarini nereden bulabiliriz? Kapilar sallaniyor. Degistireyim diyorum. Dorman'in pim ve burtan olusan kiti var, bundan mi almak lazim? Door hinge kit diye geciyor.

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı bahadr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kapi pimlerini ve burclarini nereden bulabiliriz? Kapilar sallaniyor. Degistireyim diyorum. Dorman'in pim ve burtan olusan kiti var, bundan mi almak lazim? Door hinge kit diye geciyor.
    al bi dene bence eskisinden iyidir kesinlikle
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye ahimrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Ben daha önce kendim yapmıştım bu değişimi. Ancak tornacıda yaptırdım parçaları. Nette buldukların segmanlı pimler benim araçta orada göründüğü gibi değildi. Ben bulamadım ama forumda paylaşımım vardı, nasıl yapıldığı ile ilgili.
    2016 Model Dacia Duster 4x4
    1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
    1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    http://www.ebay.com/itm/USA-MADE-Del...020?rmvSB=true
    çok kullanışlı ama türkiyeye kargosu yok sanki....
    *KARŞINDAKİ İNSANIN EN AZ SENİN KADAR AKILLI OLACAĞINI SAKIN UNUTMA*

Üye bahadr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ankara
    Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.ebay.com/itm/USA-MADE-Del...020?rmvSB=true
    çok kullanışlı ama türkiyeye kargosu yok sanki....
    İlhan abi şu sitede var. kargosu da 6 dolar ama kendi pahalı gibi=)

http://hingekits.com/search/JEEP/199...rokee/4%20Door

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    İlhan abi şu sitede var. kargosu da 6 dolar ama kendi pahalı gibi=)

http://hingekits.com/search/JEEP/199...rokee/4%20Door
    bahadır kardeşim;
    jeep işte alması ucuz & kolay daaaa işletmesi çok zorrr parçayı bulduğumuza sevinelim bendede çookkk az boşluk var o sök tak külfetine değmeyecek durumda.... ses yapmıyor...sıkıntı yok......
    *KARŞINDAKİ İNSANIN EN AZ SENİN KADAR AKILLI OLACAĞINI SAKIN UNUTMA*

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Oksijen sensoru sorun. Orjinalden uzaklasinca bu arabalarin sensorlerinde, sorun basliyor maalesef arkadaslar. O yuzden almasi kolay binmesi zor yani masrafli.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Üye
    stok nosu nasıl bulabiliriz

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    yada aracın marka ve model yılını ve 1/2 hangisini istiyorsan yaz yardımcı olayım.

Nereden
    Eskişehir
    araban zj degilmi aracın modeli,imal yılı,ve 1 mi 2 numaramı hangi sensora ihtiyacın varsa araç parça katalogundan veya ebay dan bulabilirsin.

Üye
    1996 zj 5.2 iki sensörde lazım

Nereden
    Eskişehir
    Forumdan okudum 95 model 5,2 zj sahibiymişsin bu durumda 4606091, 56028200, 56028301 Bu numaralar senin aracının referance OEM numaraları aynı zamanda parça numaranda 1023302 up stream ve 1023303 down stream bu numaralardır bunalara göre arayışını sürdür.
    Konu y-bsungur tarafından (17.Nisan.2017 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir.

Üye
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumdan okudum 95 model 5,2 zj sahibiymişsin bu durumda 4606091, 56028200, 56028301 Bu numaralar senin aracının referance OEM numaraları aynı zamanda parça numaranda 1023302 up stream ve 1023303 down stream bu numaralardır bunalara göre arayışını sürdür.
    96 model benimki

Üye yücesoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bahsettiğim parçaları işinin ehli ve araçtan fazlaca anlayan bir yedek parçacıcan aldım acaba bende kutup başlarını tekrar söküp taksammı?
    3 gündür arabanın kapısını açmıyorum moralim bozuldu

Nereden
    Eskişehir
    Kıssadan Hisse : Ne olacakki yabancı dil biliyorum yabancı forumları takip edebiliyorum veya şu adam yapıyor bende yaparım,x veya y den yardım alarak yaparım diyerek kendi kendinize veya birinin verdiği dogru bilgi dahi olsa malzemelerin parça ve stock numaralarını temin etseniz dahi ,uygun ürünüde bulup elimden işte geliyor hem söker hemde takarım diyerek araçlarınızın elektronik elemanlarını sensorlarını rolelerini ve hatta ampullerini dahi aracınız hakkında yeterli teknik bilginiz yoksa asla kendi kendinize söküp takma yoluna gitmeyiniz.Ürünü dogru olarak degiştirseniz dahi aracınız eski haline dönmeyebilir ve/veya dönmeyecektir.O noktada mutlaka Uygun Teknik destek almaktan çekinmeyiniz..

yıldırım abi konuyu çok güzel izah etmişsin,Yeni krank sensörünü söküp eskisini tekrar geri taktık araç normale girdi.
    Sıkıntım kocaelide bu araçtan anlayan usta olmaması geçen gaz ayarı için büyük sanayiye gittim usta benzin ayarını yaptır öyle gel dedi dolaşmadığım yer kalmadı benzin ayarını yaptıracak yer bulamadım.ilgin için teşekkür ederim

Nereden
    Eskişehir
    Alıntı yücesoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıldırım abi konuyu çok güzel izah etmişsin,Yeni krank sensörünü söküp eskisini tekrar geri taktık araç normale girdi.
    Sıkıntım kocaelide bu araçtan anlayan usta olmaması geçen gaz ayarı için büyük sanayiye gittim usta benzin ayarını yaptır öyle gel dedi dolaşmadığım yer kalmadı benzin ayarını yaptıracak yer bulamadım.ilgin için teşekkür ederim
    Yücesoy bu araçlarda benzin ayarı diye bir ayar zaten yok araç kendi ayarını kendi yapan bir araç .Krank sensoruyla iyi kurtarmışsın haydi geçmiş olsun Map sensorun bozulmamış demekki içine wd40 ve hava girmemiş mapın yoksa seni tırmalatırdı.

Yıldırım abi araç sağlıksız çalışıyor,motorda sürekli bir tekleme rolanti düşüp yükseliyor,düştüğündede stop ediyor tekrar çalıştırıyorum gaz zoru ile biraz çalışıyor ayağımı gazdan çekince stop ediyor bu durumda ne yapmam lazım krank sensörü elimde kaldı bilmediğim bir parçayıda değiştirmek istemiyorum numaranı verebilirsen seni aramak isterim,Aklıma tps sensörü takılıyor

Nereden
    Eskişehir
    yücel özelden yazdım.

Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yücel özelden yazdım.
    Yıldırım abi aynen tarif ettiğin gibi temizlik uygulamasını yaptım ve tekrar yerine taktım araba ilk defa yarım saattir saat gibi çalışıyo egsozun yanına oturup çay içtim, yardımların için teşekkür ederim allah senin gibi abilerimizi başımızdan eksik etmesin

Sayfa 94 Toplam 113 Sayfadan BirinciBirinci ... 44849293949596104 ... SonuncuSonuncu