Yada biz cok takintiliyiz![]()
Adam gibi standart temiz bakımlı binin hemşerim siz deben 5 kuruş harcamıyorum periodik bakımdan bakıma o kadar...Bi şanzıman yaptırıcaz yaşı geldi o kadar
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Stock binseydim gider w140 mercedes alırdım![]()
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Benim kardeş aldı, Ben ZJ yi aldıktan sonra bende fantezi yapcam dedi R19 unu sattım bunu aldı
Stock biniyo
IMG-20160114-WA0001.jpg
Bir gün ZJ'yi satarsam bu w12 benzinli w140 için olacakbir de zırhlı olursa ohhh demeyin keyfime
![]()
Ergün abi zj bakımı ile ilgili bir resim paylaşmıştı, arazi şanzımanı için dextron, ana şanzıman için atf yazıyor. Eeee tüm atf yağların üstünde dextron yazıyor zaten. Bu ikisi farklı şeyler mi?
ZJ'nin ana şanzımanı kaç litre yağ alıyor? Arazi şanzımanı kaç litre alıyor?
Servise gittiğimde kaç litre alayım?
Bende bir donem hic odememistim bir ara af cikti faizleri sildiler bide taksit yaptilar ole odemistim. Arada af cikiyor bence onu takip et cunku faiz cok yuksek. Birde her yil belirli donemde sigortacindan kasko ile ilgili yazi alip vergi dairesine verdigin zaman indirim yapiliyor onuda ihmal etme
Onun sadece faizini dusup takside boluyorlar yoksa odememe gibi bi durum soz konusu deil
Araçta su fokurdama sesi geliyor nedir bu su sisteminde hava mı var ? Su - antifriz oranı nasıl kontrol edebilirim, yaz geliyor kontrolü elden bırakmayalım biliyosunuz araçların motoru büyük rolantide ısınıyor![]()
Burak zj rolantide filan öyle yüksek ısı denecek miktarda ısınmaz,tam tersi motor büyük ama sogutucu sıvı miktarıda büyük ve deneyimlerime dayanarak söylüyorum büyük motor küçük motora oranla aynı zaman süresi içerisinde daha az ve daha geç ısınır.Su fokurdusu oldugunda radyatör kapagını sakın direkt açma.
Geçtiğimiz hafta sonu kısa bir arazi turu yaptım. Dağa tırmandık inişte araziyi 4L konumuna aldım yer yer 1 ve 2. vitesle iniş yaptım. Bir iki yerde vites boşa çıktı. Yani arazi 4L den N ye geçti kendiliğinden. Denemek için elimle hafif destek olarak devam ettim hiç atmadı. Kolun konumuyla alakalı olabileceğini düşünüyorum. Tecrübesi olanlardan fikir almak isterim....
2016 Model Dacia Duster 4x4
1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8