Sozkonusu sensor buduruploadfromtaptalk1456335687813.jpg
Sozkonusu sensor buduruploadfromtaptalk1456335687813.jpg
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
Teşekkürler. Daha toplamadım. Topladıktan sonra aynı hatayı verirse dediğiniz sensörü değiştireyim.
Peki bahsettiğim soket hakkında yorumunuz nedir? Fotoğraf tam çıkmamış bu arada.
Burada bir usta ekstra birşeyler takmak için boş elektriktir dedi.Bana hiç inandırıcı gelmedi.
![]()
Bizim ZJ'leri önden nasıl çekiyoruz? Çekmek gerekmedi ama gerekirse diye düşünüp baktım tamponun sol taraf altındaki yarıkların en sonuncusunda bir kanca olmalı derken bir şey yok hatta yeri bile yok. Benim durumda aşağıdaki fotodaki ile aynı, bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.
![]()
Öncelikle, ZJ' leri sadece acil durumda ( mesela yoldan çıkmış veya saplanmış) kısa mesafe için çekmeliyiz.
Devamlı 4x4 olan şanzımanlarda aracın çekilmesinin şanzımana zarar vereceğinden öne çekme kancası konulmamıştır.
İllaki çekilmesi gerekiyorsa ön taraf kaldırılıp arazi şanzımanı N konumunda olmalıdır.
Yok olmadı Türk işi olsun derseniz >>> Ön difransiyele bağlarsınız.
Burada difransiyelin karpuzuna yakın değil aks ların dış sonlarına bağlanmalı, Çünkü aks sonları kollarla şaseden destek alır.Eğer merkeze bağlarsanız kovanı eğersiniz.
Bir tahta düşünün, iki tarafından yere destekli, tahtanın ortadan üzerine basarsanız eğrilir nihayetinde kırılabilir ama dış sonlardan basarsanız destekli olduğundan mukavemeti fazla olur.
Ama sert bir vurdurmada diff araca " kalk gidelim ! ", öbürü de "mok yeme otur !" derse diff araçla yollarını ayırabilir.![]()
![]()
![]()
Dediğiniz yerde kanca takmak için bir aparat olması gerekir. Yoksa, daha önce sökülmüş demektir. Şasiye civatayla sabitlenen bir parça.
Konu Bariton tarafından (24.ubat.2016 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir.
20160117_162809.jpg
Fotoğrafta mapanın takılı olduğu yerde olması lazım diye biliyorum bende.
Instagramdan amerikadaki bir ZJ sahibine sordum çünkü onun fotoğraflarında da göremedim, limited versiyonlarda yok dedi. Buradan amerikan üretimlerinde yok avrupalarda var gibi anlıyorum ben.
![]()
Amerikan versiyonlarda olmamasi su durumla alakali olabilir mi? Ya amerikan versiyonlar hic yolda kalmiyor cekilme ihtiyaci dogmuyor yada en muhtemel sebep olarak orada araci aracla cekmek yasak sadece cekici ile nakil yapilir durumu sozkonusu olabilir.dolayisi ile amerikan versiyonlarin onunde kanca olmamasi dogal bir sonuc.
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
Benim ki avp versiyon kanca var
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kimlerde amerikan versiyon vardı? Onlarda durum nedir?
Bende amerikan versiyon 94 vardı. Yok tu...
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2016 Model Dacia Duster 4x4
1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8
Mevcut motor kulaklarının içini değiştirmemiz mümkün kü ebay da söyle birşey buldum.
https://www.ebay.com/ulk/itm/181042524634
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu aralar vakit buldukça sürekli araştırıyorum ve yeni şeyler keşfediyorum, bizim zj lerde crosover hd steering diye bir uygulama yapmışlar rot başlarını rod-end (aşık) ile değiştiriyorlar bu uygulamayı yapan deneyen var mı ??
Ayrıca uygulama sonrası rot başı maliyeti bence oldukça düşüyor. Rotil yerine rod-end kullanmak arasında ciddi fiyat farkları var.!
http://www.fourwheeler.com/how-to/13...-tie-rod-ends/
Sent from my iPhone using Tapatalk
ironrock direksiyon kolları sistemi zaten bu şekilde çalışıyor.
Onun için hep yükseltme kitinde ve direksiyon kolları kitlerinde illaki ironrock diyoruz.
http://www.ironrockoffroad.com/11060.html
Mesela bendeki direksiyon kolları (ironrock) ;
![]()