Sayfa 102 Toplam 113 Sayfadan BirinciBirinci ... 25292100101102103104112 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 2,021 ile 2,040 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Hybrid View

Üye yücesoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dodge / Jeep Truck Transmission Band Adjustment Procedure : RH & RE - DIY Series

Youtube'de bunu buldum ama doğrumu bilmem

Alıntı yücesoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekleyemedim galiba
    Transmission Band Adjustment kopyalayıp yağpıştırın

Tamamen fuat abinin dediği gibi biri dışarıda biri içerde bant ayarı var tork ile sıkılıyor ve daha sonra 2 tur geri çevirilerek sabitlenityor.
    Tartışalım bu konuyu lütfen

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Tamamen fuat abinin dediği gibi biri dışarıda biri içerde bant ayarı var tork ile sıkılıyor ve daha sonra 2 tur geri çevirilerek sabitlenityor.
    Tartışalım bu konuyu lütfen
    Evet videolu açıklama ile biraz daha anladım, ön band ayarını yapabiliriz benim ustayla ama önce tork anahtarı ile sıkılması gerektiği konusunda ısrar etmem gerekecek ) arka band ayarı diğer yağ değişimini bekleyecek artık.

https://youtu.be/o7_Do8JQWJ8

1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
    2014 Jeep Compass MK 2.0 Limited

Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet videolu açıklama ile biraz daha anladım, ön band ayarını yapabiliriz benim ustayla ama önce tork anahtarı ile sıkılması gerektiği konusunda ısrar etmem gerekecek ) arka band ayarı diğer yağ değişimini bekleyecek artık.

https://youtu.be/o7_Do8JQWJ8

tork ayarı kaçta olmalı fuat abi?

Nereden
    Antalya
    tork ayarı kaçta olmalı fuat abi?
    Çıktısını aldığım sayfayı buldum, bizim şanzımanlar 44RE, ona göre torku ve gevşetme miktarı yazıyor. Videodaki gibi yapılırsa sorun olmaz diye düşünüyorum.

http://www.autozone.com/repairinfo/r...96b43f802e3826

Üye
    Selamlar aracım 96 zj 37 hata kodu veriyor kalkısta ağır kalkıyor 3 vites seviyesine geldimi normale dönüyor gibi oluyor yavaşlayınca yine agırlasıyor bende kalkarken 1-2 yapıp kalkıyorım hızlanınca d ye alıyorum bu hata tork konvertörü eleketrik problemi gibi yazıyor yanamcı forumlarda sorunu nasıl çözebiliriz

Üye
    Nereden
    ankara
    son zamanda bir kayış sesi ile başbaşayım. motor ısındığında gaza bastığımda 1200-2500 devir arası çığlık atıyor. gazdan ayağını çekip devir düştüğünde susuyor sağolsun. gıyç gıyç gıyç sesinden illallah demek üzereyim vakitsizlikten gösteremiyorumda. bu sizce hangi kayış olabilir? bu ses kayış kopacak akıllı ol sesi midir? yoksa eski vw mde yapıtığım gibi kayışı tespit edip hafif bir yağlama ile idare edilebilir mi?

Nereden
    Antalya
    Alıntı ercumentaltuncu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son zamanda bir kayış sesi ile başbaşayım. motor ısındığında gaza bastığımda 1200-2500 devir arası çığlık atıyor. gazdan ayağını çekip devir düştüğünde susuyor sağolsun. gıyç gıyç gıyç sesinden illallah demek üzereyim vakitsizlikten gösteremiyorumda. bu sizce hangi kayış olabilir? bu ses kayış kopacak akıllı ol sesi midir? yoksa eski vw mde yapıtığım gibi kayışı tespit edip hafif bir yağlama ile idare edilebilir mi?
    Yağlama değil tam tersine temizleyip pudralamanız lazım, yağlarsanız kayış iyice kayar ve işlevini yapamaz. En öndeki uzun kayış, sökemeyecekseniz gördüğünüz iç kısımlarına talk pudrası dökerek bir deneyin.

Üye
    Nereden
    ankara
    Yağlama değil tam tersine temizleyip pudralamanız lazım, yağlarsanız kayış iyice kayar ve işlevini yapamaz. En öndeki uzun kayış, sökemeyecekseniz gördüğünüz iç kısımlarına talk pudrası dökerek bir deneyin.

çok teşekkürler. akşam deneyeceğim

Üye
    Nereden
    ankara

sorunu çözdüm. çok teşekkür ederim tavsiyeniz çok işime yaradı.

Nereden
    Antalya
    Alıntı ercumentaltuncu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorunu çözdüm. çok teşekkür ederim tavsiyeniz çok işime yaradı.

Yeni Üye
    Merhaba. Moderatörümüze sordum sağolsun her mesaja cevap verdi. Ben İstanbul anadolu yakasındayım. Direksiyon kutusu kırılması ve güçlendirilmesi için gerekli aparata ihtiyacım var. İkitelli uzak ve pek bilmediğim yerler Yakınlarda satan bildiğiniz bir yer var mı? Gitmeden önce sormak istedim. Güçlendirme yapmam lazım araca korkuyorum direksiyon kutusu civataları kırılacak diye. Araç 1993 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8. Teşekkürler.

Üye Excalibur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Istanbul - Izmir
    Alıntı bhllcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba. Moderatörümüze sordum sağolsun her mesaja cevap verdi. Ben İstanbul anadolu yakasındayım. Direksiyon kutusu kırılması ve güçlendirilmesi için gerekli aparata ihtiyacım var. İkitelli uzak ve pek bilmediğim yerler Yakınlarda satan bildiğiniz bir yer var mı? Gitmeden önce sormak istedim. Güçlendirme yapmam lazım araca korkuyorum direksiyon kutusu civataları kırılacak diye. Araç 1993 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8. Teşekkürler.

Ne tarafta oturuyorsunuz. Aracıma Pendikte yaptırmıştım. Özelden gönderebilirim.
    denizci & mimar -
    Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eğitim/renovasyon.

Yeni Üye
    Alıntı Excalibur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne tarafta oturuyorsunuz. Aracıma Pendikte yaptırmıştım. Özelden gönderebilirim.
    Valla anadolu yakası çok fark etmez. Ben Çamlıca-Ataşehir civarında oturuyorum.

Üye Excalibur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Istanbul - Izmir
    Alıntı bhllcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla anadolu yakası çok fark etmez. Ben Çamlıca-Ataşehir civarında oturuyorum.
    Özelden yolladım.
    denizci & mimar -
    Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eğitim/renovasyon.

Üye
    Nereden
    ankara
    uzmanlığa ihtiyacım var.bizim dana da 30x8.5x15 cooper lastikler ve orjinal orvis jantlar var. eski sahibi çirkin bi şekilde dodik taktırmış ve lastikler içerde duruyor bu görüntüden nefret ediyorum. lastikler daha 2000 km de ve değiştirmek istemiyorum.
    sorum şu. bu lastiklere en geniş hangi jantı takabilirim? ve jantla birlikte spacer kullanırsam doldurabilir miyim görüntüyü?
    ayrıca elinde 2. el offsetli jant olup da satmak isteyen varsa paylaşabilir mi acaba?. dodikleri sökmek istemiyorum çünkü bu sefer çamurluk boyasıyla uğraşıcam. teşekkürler received_10154953997426067.jpg

Abiler
    Malum bu ay vergi ödenecek,vergi indirim yazısı alınarak daha düşük ödeme yapılıyomuş,Bu indirim yazısını nereden alıyoruz? Benim araba 1995 5.2 zj

Nereden
    Antalya
    Abiler
    Malum bu ay vergi ödenecek,vergi indirim yazısı alınarak daha düşük ödeme yapılıyomuş,Bu indirim yazısını nereden alıyoruz? Benim araba 1995 5.2 zj
    Trafik sigortanızı yaptırdığınız sigortacınızdan

Sayfa 102 Toplam 113 Sayfadan BirinciBirinci ... 25292100101102103104112 ... SonuncuSonuncu