Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Böyle Balık ızgara olur mu ? ne dersiniz?

Hybrid View

  1. #1
    Üye Umami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    345
    Evet olur hem de çok güzel olur. Isı yukarı çıktığından ızgaranın üstüne konan et/balık genelde ateşle birlikte direk yüksek ısıya maruz kalıyor ve yanma başlıyor(kömürleşme/kararma), bu şekilde yapıldığında ise sadece ısı var ama yanma yok hem de kullanılan odun meşe vb aromalı bir odunsa hafiften tütsü tadı da balıkların üstüne geçiyor.
    Buna benzer bir pişirmeyi son gittiğimiz Balkaya'da yaptım, ateşin yanına çubuk üstünde elma koyup kızarttım. Elmalar yanmadı ama ızgara oldu hafiften de odun tadı geçti, üstüne de bal döküp yedik, çok da güzel olmuştu.
    Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
    Bir Land Rover Atasözü

  2. #2
    Üye KoMoDoWaRaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    615
    Alıntı Umami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet olur hem de çok güzel olur. Isı yukarı çıktığından ızgaranın üstüne konan et/balık genelde ateşle birlikte direk yüksek ısıya maruz kalıyor ve yanma başlıyor(kömürleşme/kararma), bu şekilde yapıldığında ise sadece ısı var ama yanma yok hem de kullanılan odun meşe vb aromalı bir odunsa hafiften tütsü tadı da balıkların üstüne geçiyor.
    Buna benzer bir pişirmeyi son gittiğimiz Balkaya'da yaptım, ateşin yanına çubuk üstünde elma koyup kızarttım. Elmalar yanmadı ama ızgara oldu hafiften de odun tadı geçti, üstüne de bal döküp yedik, çok da güzel olmuştu.
    Abi sen orada yaptıklarını bence daha fazla açık etme, kaçırabilirler seni... Ellerine sağlık mükemmeldi herşey

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •