Harika durmak yok devam neticeyi göreyim cesaret gelecek gibi banadaçok zevkli olmadığı kesin ben kozmetik kusurlarla uğraşmayı seviyorumda bu tavan işi zevkli gelmedi ama gidişatım TECAVÜZ KAÇINILMAZSA GEVŞE ZEVK AL durumuna gidiyor inşallah sizin netice beni tetikleyecek
bu arada gece aklıma geldi bozuk yerleri çelik macun ile yapıp sonra zımparalasanız 1...polyester içine elyaf katmadan çift kompenantlı ürünü karıştırıp fırça ile sürüp sertleşince zımparalasanız 2....polyester esnek malzemedir kırılmaz!!! çelik macun kırılabilir ....sünger takviyesi benim içime sinmedi dersem yalan olmaz tekrar pırtlarsa emeklerinize yazık olur acaba ince elyaflar var beyaz yağmurlukların anorakların içinde oluyor soğuğu geçirmesin diye ondan düşünseniz? bu sünger nüksedebilir bence işlemi bitirmeden iyi düşünün..[/QUOTE]
İlhan bey merhaba sünger olayını yaptım bitti zaten iki gündür de iyice kurudu hatta bu sabah kontrol ettim sünger inanılmaz şekilde yapışmış durumda dogal yollar haricinde ancak parça parça süngeri kopararak oradan ayırabilirim zaten süngerin yapıştığı alt zemin çok zayıf o süngeri çıkarmak istesem zemindede ciddi harabiyet oluşturabilirim o nedenle artık bu durumda kullanacagım kumaşıda kenarlardan içe katlayacagım için uzun bir zaman problem çıkaracağını zannetmiyorum.
gelelim tavan sökme işine ben zaten kapı fitillerine kızdım deli saçması bir cesaretle tavanı söktüm fakat çok ince işi varmış ayrıcada zaman isteyen bir işmiş bu kadar olacagını tahmin etmemiştim bu sabah kumaşı öylesine malzemenin üstüne serdim acaba nasıl olacak bir göreyim istedim iyiki kuru kuruya sermişim egerki altta en ufacık bir pürüz varsa hemen belli oluyor o nedenle sıfır numara kagıt zımpara ile malzemeyi en ufacık pürüzleri dahil olmak üzere elden geçirdim zımparaladım.
Beni şimdi düşündüren girinti ve çıkıntılara bu kumaşı nasıl oturtacağım daha önce bir kez tecrübem olsa hiç problem olmazdı,şimdi ilk kez yapacağım ve hata affetmeyecek bir çalışma olacak metal aksamda parçayı takarsın olmadı söker yeniden takarsın kumaş işi farklıymış ben bu kadar sanmıyordum bence kadınlar bu kumaş işine daha yatkın olsa gerek,çünkü yapışkanı sürüp kumaşı üzerine çektikten sonra olmadı kaldır yeniden yap olayı imkansız gibi bir şey yani hatasız bir çalışma yapmak gerekiyor yada ufak tefek hataya takılmadan sonuca razı olmak gerekiyor.
Ayrıca mutlaka ikinci kişi şart özellikle kumaşın malzeme üzerine serilmesi ve yapıştırılması ve araca montesi aşamasında bense tekim ikinci bir kişi yok bende iki yetişkin kız var onlarında bu tarz işler hiç ilgilerini çekmiyor o nedenle yardım etmek zorunda kalmayalım diye "hiii baba "by baba diyen yanımdan kaçıyor mecburen hanımdan destek isteyeceğim, o da işim var diye atlatıp duruyor artık ikna edene kadar Onbin tane nazla niyazla uğraş dur valla başıma iş açtım arkadaş iyi düşün taşın
,ya da kendine elinden iş gelir söz dinler bir yardımcı bul ondan sonra sök tak ne yapacaksan yap,Acaba kendime elinden iş gelir becerikli bir hatun Asistan mı bulsam ne yapsam.( Hep bu şeytan yokmu ah bu şeytan bak aklıma neler getiriyor.)
Sonucu mutlaka paylaşacağım bu arada haberin olsun Tecavüz kesinlikle kaçınılmaz o nedenle cesaretimi toparlayıp şu yapıştırma işine bir başlasam şeytan azapta gerek.