Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Hybrid View

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    İlhan bey sorma arkadaş bugün sinirimden dişlerimi sıka sıka çenemi ağrıttım bugün tüm günümü sanayi dolaşmakla harcadım,burada esnaf yok arkadaş dolaşmadığım sanayi köşesi ve sayıları az da olsa döşemeci kalmadı işleri güçleri arabanın markası ne,olmaz abi sen nası yapcan onu,olmaz o iş,abi sen o tavanı al buraya getir.
    İnanki bırak kumaş seçmeyi adam işi kendisi yapmıyorsa ayrıca kumaşı satmıyor var buradan yola çık yapıştırıcı olarak ne kullandıgını dahi söylemek istemiyor,Koca Eskişehir de bu konuda tek kalemden tek toptancı var tüm tavancıların kumaş ve yapıştırıcı aldıkları yer orası ve o da adamla konuşurken duvara bakarak televizyona bakarak önündeki lahmacunu tıkınarak zoraki konuşuyor kumaş konusunda özellikle Alcantrayı sordum adam arabanın markasını sordu yanımda aracın kumaşından örnek vardı onu gösterince sanki ceza veririmiş gibi yok sana alcantra olmaz dedi çıktı neden olmaz niçin olmaz muamma,yok olmaz bu senin tavanı tutmaz diyor anlamadım gitti ayrıca bu adamda bizimki gibi kumaş ve arkasında 3/4 milim sünger olan bir kumaş yok daha ince yapılı kumaşlar var kumaşın arkasında 1/ ya da 2 milimlik sünger yada başka bir malzeme her ne ise ve metresine 20 tl istiyor. bu kumaşın adı varmı yok girdik kumaşların arasına seç begen bunlardan hangisini dersen keseyim diyor iyi kes de bunlar dan daha iyisi varmı yokmu bilmiyorum kumaşların metresi 8 tl den başlıyor 25 e kadar çıkıyor bu bana seç dediği kumaşlar 20 tl fiyat bana uygun geldi lakin tam rengi tutturamadık ve kumaşta tam karar veremediğim için şimdilik kumaşı almadım önce şu tamir işini bitireyim kumaşı öyle alacağım yapıştırıcı konusunda da bu adamda dunlopu önerdi kiloso 30 tl ve bir kiloluk dunlop aldım cidden süper bir yapıştırıcı şimdi tavandan çıkan cesedi ayağa kaldırmaya çalışıyorum ve tamire giriştim,tamir işi çok meşakkatli ve nasıl sonuç vereceği de meçhul,tavan bozuk olmasa iş çok kolay lakin tavanın bozuk olması işi çok geriyor inanki eger tavanı aşşagı alacaksan bırak sarkarsa sarksın sakın yapıştırmaya toplamaya filan kalkma derby filan asla kullanma
    Konu y-bsungur tarafından (29.Mays.2015 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir.

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    ALLAH KOLAYLIK VERSİN ;
    1-esnaf ; tamirci işten anlayan müşteriyi asla sevmezzzzzzz.....
    2-illaki ona muhtaç olan müşteriyi ister rahat öpebilmek için
    3-kumaşın metre fiyatı önemli değil? zannedersem iyi döşemeci 500-600tl ye değiştiriyor!!!
    4-dunlop almanız iyi olmuş
    5-ben tamirde spraway kullandım süper (süngeri temizlemek kaydı ile film tabakası olmuyor arada enfes malzeme ...
    6-ben internetden rastgele onur döşeme diye bir yer buldum alo dedim çok yapıcı bir konuşma yaptık uzakta olduğumu söyledim yardımcı oldu; ve toptancı kumaşçısının telefonunu verdi 0216 632 94 10 bence bir konuş....yalnız ürünün katlı değil rulo gelmesi şart kat izi yapmasın...dedi...alacantra kumaş 2 misli fiyat.ama süper hem kalın sanki kadife hissi veriyor
    EMEĞİNE SAĞLIK İZLİYORUM CESARETLENDİRİYORSUN ÜYELERİ ....hem istediğin gibi hemde ekonomik ve sağlam olacak eminim....yineliyorum tamir yapacak arkadaşlara sprey yapıştırıcı spraway veya ben bunuda kullandım buda mükemmel http://www.velle.com.tr/tr/weicon-ya...tra-guclu.html deneyin .....illaki tamir edecekseniz tabi......
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlhan bey sorma arkadaş bugün sinirimden dişlerimi sıka sıka çenemi ağrıttım bugün tüm günümü sanayi dolaşmakla harcadım,burada esnaf yok arkadaş dolaşmadığım sanayi köşesi ve sayıları az da olsa döşemeci kalmadı işleri güçleri arabanın markası ne,olmaz abi sen nası yapcan onu,olmaz o iş,abi sen o tavanı al buraya getir.
    İnanki bırak kumaş seçmeyi adam işi kendisi yapmıyorsa ayrıca kumaşı satmıyor var buradan yola çık yapıştırıcı olarak ne kullandıgını dahi söylemek istemiyor,Koca Eskişehir de bu konuda tek kalemden tek toptancı var tüm tavancıların kumaş ve yapıştırıcı aldıkları yer orası ve o da adamla konuşurken duvara bakarak televizyona bakarak önündeki lahmacunu tıkınarak zoraki konuşuyor kumaş konusunda özellikle Alcantrayı sordum adam arabanın markasını sordu yanımda aracın kumaşından örnek vardı onu gösterince sanki ceza veririmiş gibi yok sana alcantra olmaz dedi çıktı neden olmaz niçin olmaz muamma,yok olmaz bu senin tavanı tutmaz diyor anlamadım gitti ayrıca bu adamda bizimki gibi kumaş ve arkasında 3/4 milim sünger olan bir kumaş yok daha ince yapılı kumaşlar var kumaşın arkasında 1/ ya da 2 milimlik sünger yada başka bir malzeme her ne ise ve metresine 20 tl istiyor. bu kumaşın adı varmı yok girdik kumaşların arasına seç begen bunlardan hangisini dersen keseyim diyor iyi kes de bunlar dan daha iyisi varmı yokmu bilmiyorum kumaşların metresi 8 tl den başlıyor 25 e kadar çıkıyor bu bana seç dediği kumaşlar 20 tl fiyat bana uygun geldi lakin tam rengi tutturamadık ve kumaşta tam karar veremediğim için şimdilik kumaşı almadım önce şu tamir işini bitireyim kumaşı öyle alacağım yapıştırıcı konusunda da bu adamda dunlopu önerdi kiloso 30 tl ve bir kiloluk dunlop aldım cidden süper bir yapıştırıcı şimdi tavandan çıkan cesedi ayağa kaldırmaya çalışıyorum ve tamire giriştim,tamir işi çok meşakkatli ve nasıl sonuç vereceği de meçhul,tavan bozuk olmasa iş çok kolay lakin tavanın bozuk olması işi çok geriyor inanki eger tavanı aşşagı alacaksan bırak sarkarsa sarksın sakın yapıştırmaya toplamaya filan kalkma derby filan asla kullanma

Nereden
    Eskişehir
    Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ALLAH KOLAYLIK VERSİN ;
    1-esnaf ; tamirci işten anlayan müşteriyi asla sevmezzzzzzz.....
    2-illaki ona muhtaç olan müşteriyi ister rahat öpebilmek için
    3-kumaşın metre fiyatı önemli değil? zannedersem iyi döşemeci 500-600tl ye değiştiriyor!!!
    4-dunlop almanız iyi olmuş
    5-ben tamirde spraway kullandım süper (süngeri temizlemek kaydı ile film tabakası olmuyor arada enfes malzeme ...
    6-ben internetden rastgele onur döşeme diye bir yer buldum alo dedim çok yapıcı bir konuşma yaptık uzakta olduğumu söyledim yardımcı oldu; ve toptancı kumaşçısının telefonunu verdi 0216 632 94 10 bence bir konuş....yalnız ürünün katlı değil rulo gelmesi şart kat izi yapmasın...dedi...alacantra kumaş 2 misli fiyat.ama süper hem kalın sanki kadife hissi veriyor
    EMEĞİNE SAĞLIK İZLİYORUM CESARETLENDİRİYORSUN ÜYELERİ ....hem istediğin gibi hemde ekonomik ve sağlam olacak eminim....yineliyorum tamir yapacak arkadaşlara sprey yapıştırıcı spraway veya ben bunuda kullandım buda mükemmel http://www.velle.com.tr/tr/weicon-ya...tra-guclu.html deneyin .....illaki tamir edecekseniz tabi......
    Zaten arabamı dört senedir eskişehirde hiç bir tamirciye ne götürüyorum ne de el sürdürüyorum yanlışlıkla arabayı bırakırsan bıraktıgından daha kötü alabilirsin tecrübeyle sabit.varsa arızasına kendim müdahale ediyorum o nedenle işi kendi yapan adamı sevmediklerini çok iyi biliyorum gelelim sünger dokuya süngeri tüm tavandan mutlaka temizlemek gerekiyor yoksa yeni malzemeyi düzgün yapıştıramazsınız zaten bu malzemenin kenarlarının açılmasının nedenide kenarlardan içeriye dogru çürümüş süngeri temizlemem oldu fakat mecburen temizlemek gerekiyor yoksa kenarları tutturamazdım ,sprey yapıştırıcılar kullanım açaısından daha kullanışlı oldugu kesin fakat fazlada beklemek istemiyorum dunlopu tercih ettim.

Ekonomik olacagı kesin egerki ben bu tavanı bir tavancıya versem özellikle bu tamir işi için nasıl bir çalışma yapacaktı bilmiyorum fakat sadece bu tamir için dahi iyi para isteyecekleri kesindi.sadece tavan döşemesini degiştirmek için dahi aracınızın markasına modeline göre değişik rakamlar söylüyorlar,
    Konu y-bsungur tarafından (29.Mays.2015 Saat 12:41 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    Eskişehir
    İlhan bey alakan için teşekkürler arkadaş şimdi onur oto döşemeyi cepten aradım Mustafa bey diye bir arkadaş çıktı konuyu enine boyuna anlattım arkası elyaflı olan ince ve esnek bir kumaş almamı önerdi egerki süngerli alırsam yapıtırıcıyı ön yüze kusturabilecegini söyledi bizim araçlarda süngerli doku kullanılmış fakat bunlar enjeksiyon makinesi ile zamanında basılmış o nedenle yapışkan izi olmadıgını fakat aynı malzemeyi elle yaparsak hem parmak izini belli edecegini hem de eger ki yapıştıcıyı kaçırırsak kumaşın üst yüzeyine yapışkanın çıkacagını söyledi ,esnek ve elyaflı bir kumaş al dedi fiyata gelince buradaki toptancı ile aynı rakamları söyledi kendisine teşekkür ettim ve kapattık.

- - - Mesaj Birleştirme - - -

Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tavan döşemesini 500-600 den aşağı yapmazlar abi mümkün değil
    Aynen öyle mert 600 den aşşagı burada rakam alamadım işin içinde birde tamir var o hariç.

Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    [QUOTE=y-bsungur;19260]İlhan bey alakan için teşekkürler arkadaş şimdi onur oto döşemeyi cepten aradım Mustafa bey diye bir arkadaş çıktı konuyu enine boyuna anlattım arkası elyaflı olan ince ve esnek bir kumaş almamı önerdi egerki süngerli alırsam yapıtırıcıyı ön yüze kusturabilecegini söyledi bizim araçlarda süngerli doku kullanılmış fakat bunlar enjeksiyon makinesi ile zamanında basılmış o nedenle yapışkan izi olmadıgını fakat aynı malzemeyi elle yaparsak hem parmak izini belli edecegini hem de eger ki yapıştıcıyı kaçırırsak kumaşın üst yüzeyine yapışkanın çıkacagını söyledi ,esnek ve elyaflı bir kumaş al dedi fiyata gelince buradaki toptancı ile aynı rakamları söyledi kendisine teşekkür ettim ve kapattık.

işte benim dünden beri süngerli kumaş kullanmayın dememin sebebi..bana 6 sene önce kullanılmaz dediler aradaki malzmeyi bilmediğim için farklı malzemeli bir üst kasa mrcds in tavan kumşı ile değişim olmuştu....
    doğru zaman doğru yer doğru insan=mükemmel netice.....ADAMIN HİÇ BİR MENFAATİ OLMADIĞI HALDE İZHAT VERMESİ BİLGİLENDİRMESİ NE GÜZEL BİR ŞEY...aynı yorumlar banada yapmıştı......işiniz kolaylaşıyor.....

Nereden
    Eskişehir

[QUOTE=toporomboz;19262]
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlhan bey alakan için teşekkürler arkadaş şimdi onur oto döşemeyi cepten aradım Mustafa bey diye bir arkadaş çıktı konuyu enine boyuna anlattım arkası elyaflı olan ince ve esnek bir kumaş almamı önerdi egerki süngerli alırsam yapıtırıcıyı ön yüze kusturabilecegini söyledi bizim araçlarda süngerli doku kullanılmış fakat bunlar enjeksiyon makinesi ile zamanında basılmış o nedenle yapışkan izi olmadıgını fakat aynı malzemeyi elle yaparsak hem parmak izini belli edecegini hem de eger ki yapıştıcıyı kaçırırsak kumaşın üst yüzeyine yapışkanın çıkacagını söyledi ,esnek ve elyaflı bir kumaş al dedi fiyata gelince buradaki toptancı ile aynı rakamları söyledi kendisine teşekkür ettim ve kapattık.

işte benim dünden beri süngerli kumaş kullanmayın dememin sebebi..bana 6 sene önce kullanılmaz dediler aradaki malzmeyi bilmediğim için farklı malzemeli bir üst kasa mrcds in tavan kumşı ile değişim olmuştu....
    doğru zaman doğru yer doğru insan=mükemmel netice.....ADAMIN HİÇ BİR MENFAATİ OLMADIĞI HALDE İZHAT VERMESİ BİLGİLENDİRMESİ NE GÜZEL BİR ŞEY...aynı yorumlar banada yapmıştı......işiniz kolaylaşıyor.....
    İlhan bey arkadaşım çok haklısınız herzaman dogru insanı bulmak kolay olmuyor ben desteginiz için ayrıca teşekkür ederim,aldıgım bilgi neticesinde arkası elyaflı kumaştan ve uygun renkten 2,5 metre aldım nasipse ya yarın ya da ertesi gün kaplama işini yapmış bitirmiş olurum diye düşünüyorum düz satıhda iş kolayda girinti çıkıntıyı nasıl yapmam lazım onu düşünüyorum ayrıca bugün tamir ettiğim tavanın tamirden artan fazlalıklarını kestim ve orijinal şekline getirdim.
    Konu y-bsungur tarafından (29.Mays.2015 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    İlhan bey arkadaşım çok haklısınız herzaman dogru insanı bulmak kolay olmuyor ben desteginiz için ayrıca teşekkür ederim,aldıgım bilgi neticesinde arkası elyaflı kumaştan ve uygun renkten 2,5 metre aldım nasipse ya yarın ya da ertesi gün kaplama işini yapmış bitirmiş olurum diye düşünüyorum düz satıhda iş kolayda girinti çıkıntıyı nasıl yapmam lazım onu düşünüyorum ayrıca bugün tamir ettiğim tavanın tamirden artan fazlalıklarını kestim ve orijinal şekline getirdim.[/QUOTE]
    Harika durmak yok devam neticeyi göreyim cesaret gelecek gibi banada çok zevkli olmadığı kesin ben kozmetik kusurlarla uğraşmayı seviyorumda bu tavan işi zevkli gelmedi ama gidişatım TECAVÜZ KAÇINILMAZSA GEVŞE ZEVK AL durumuna gidiyor inşallah sizin netice beni tetikleyecek bu arada gece aklıma geldi bozuk yerleri çelik macun ile yapıp sonra zımparalasanız 1...polyester içine elyaf katmadan çift kompenantlı ürünü karıştırıp fırça ile sürüp sertleşince zımparalasanız 2....polyester esnek malzemedir kırılmaz!!! çelik macun kırılabilir ....sünger takviyesi benim içime sinmedi dersem yalan olmaz tekrar pırtlarsa emeklerinize yazık olur acaba ince elyaflar var beyaz yağmurlukların anorakların içinde oluyor soğuğu geçirmesin diye ondan düşünseniz? bu sünger nüksedebilir bence işlemi bitirmeden iyi düşünün..