Alıntı erolkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cihazı bayağı anlatmışssınız elinize sağlık.
Bende keşfetmeye çalışıyorum. Şehiriçinde k ve ka sinyalleri uyarısını veriyor. Onlarda anladıgım kadarıyla baz isttasyonuna çok yakın yerler.(happy signal gibi bişeyler söyluyor).
Bu ayarlama işini nasıl yapacağız cihazdan..
Gerçi radar detectorune gerek yok gibi. Öyle bir Milletizki radar gördüğümüzde selektör yaparak zaten ilerde radar oldugunu iletiyoruz birbirimize

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizdeki cihazin ozelliklerini bilmiyorum. User manuel'de yazar. Sizde yoksa kilavuz internetten iner. Bu cihazlarin kullanimi orada da tartismali oldugu icin galiba, sinyal frekanslarinin ne demek oldugu v.s. açıklayıcı bilgilerle birlikte çok kapsamlıdır kılavuzları...
Kullanıp kullanmamak size kalmış. Zorluklarını, kolay kullanım yöntemini yazmıştım yukarıda...
Ama ne olusa olsun, güzel bi oyuncak Toys For Big Boys ben seviyorum cihazı, sahip olmak hoşuma gidiyor...
Çok istiyordum bundan, nasıl edineceğimi bilmiyordum...
Yıllar yıllar önce bi yetkili serviste çalışmaya başladım. Patronla aram çok iyidi. Bunu almış Amerika'dan, oğlunun yanına gitmişti. Kullanmayı anlamamış. "Oku şunu, tercüme et, bana öğret" dedi... Anlattım, anlamadı
Anlamayınca "cihazı al senin olsun" dedi hediye etmeye kalkıştı artizzzzzz..... Gebe kalmayım diye kabul etmedim. 50$ ım vardı. Bastım parayı masasının üstüne satın aldım. Parayı akşam At Severler KlUbünde yemiş beygir