-
09.Haziran.2015, 19:25
- YILDIRIM
Üye
Çok sağol ilhan,yok daha tavanı takamadım tavanı sökünce sunroofuda elden geçireyim dedim aslında çok da kullandıgım bir şey degil ama merak işte el atmadan duramadım zaten sunroofun perdesinide kaplayayım istiyordum fakat perde şurda dursun sunroof beni hem yordu hem de moralimi fazlasıyla bozdu öncelikle eşşek ölüsü gibi agır bir malzemeymiş tek başıma aynı gün sök sistemi kontrol et temizle kırık dökük varsa malzemeleri ayıkla sistemi tekrar kur ve yagmura yakalanmadan aynı gün tak valla dibim çıktı ikincisi malzemeler deforme olmuş ve yıpranmış artık malzeme yorgunlugu noktasına gelmiş onu gördüm zaten sık kullansam şimdiye çoktan su koyverirmiş ama çok kullanmadıgım için beklemiş fakat ne yapayım canımdan öte degil ya şu an yukarı aşşagı çalışıyor içeriyede gidiyor fakat geri gelirken gelmiyor orada kalıyor ebaydan ,mopardan,ve chreyslerden araştırdım bunların tamir kiti varmış sag kanal sol kanal tüm hareketli ve sabit parçalardan oluşan bu kiti alırsan sunroofu sıfıra çıkarırsın şu an hazır bulamadım fakat bulup o şekilde yenilemeyi düşünüyorum ankara ve ıstanbulda ki çıkmacılar komple sunroof kasasıyla beraber çıkma satıyor eşek yüküylede para alıyorlar ama garantisi yok çıkmada benimkinden daha düzgün olacak degildir mutlaka bende tertemiz temizledim yeniden kurdum ve tekrar taktım ne yapalım bu da böyle olsun,
tavan döşemesini hem bu yüzden geciktirdim hem de şu sıralar havalar müsaade etmedi yağmurdan gözümüzü açamadık bu haftada benim iki kızımın ikisininde mezuniyet törenleri üst üste geldi biri üniversiteyi bitirdi biri eskinin deyimiyle ortaokulu,her gün birinin balosu birinin kep töreni yok diploma töreni bu hafta sonuna kadar tüm meşguliyetimiz bu,cumartesi günüde benim meslektaşlarımın (emekliler ekibi ) Konya toplantısı var ona katılmam şart hızlı trenle konyaya gidecegim ancak pazar döndüğümde tavanı halletmeyi düşünüyorum,eger bir sürpriz daha yaşamazsam şimdilik plan bu bu arada arabaya tavansız da alıştım