İlhan bey arkadaşım çok haklısınız herzaman dogru insanı bulmak kolay olmuyor ben desteginiz için ayrıca teşekkür ederim,aldıgım bilgi neticesinde arkası elyaflı kumaştan ve uygun renkten 2,5 metre aldım nasipse ya yarın ya da ertesi gün kaplama işini yapmış bitirmiş olurum diye düşünüyorum düz satıhda iş kolayda girinti çıkıntıyı nasıl yapmam lazım onu düşünüyorum ayrıca bugün tamir ettiğim tavanın tamirden artan fazlalıklarını kestim ve orijinal şekline getirdim.[/QUOTE]
Harika durmak yok devam neticeyi göreyim cesaret gelecek gibi banadaçok zevkli olmadığı kesin ben kozmetik kusurlarla uğraşmayı seviyorumda bu tavan işi zevkli gelmedi ama gidişatım TECAVÜZ KAÇINILMAZSA GEVŞE ZEVK AL durumuna gidiyor inşallah sizin netice beni tetikleyecek
bu arada gece aklıma geldi bozuk yerleri çelik macun ile yapıp sonra zımparalasanız 1...polyester içine elyaf katmadan çift kompenantlı ürünü karıştırıp fırça ile sürüp sertleşince zımparalasanız 2....polyester esnek malzemedir kırılmaz!!! çelik macun kırılabilir ....sünger takviyesi benim içime sinmedi dersem yalan olmaz tekrar pırtlarsa emeklerinize yazık olur acaba ince elyaflar var beyaz yağmurlukların anorakların içinde oluyor soğuğu geçirmesin diye ondan düşünseniz? bu sünger nüksedebilir bence işlemi bitirmeden iyi düşünün..