Aracımı alalı tam bir ay oldu.Şimdilik pişman değilim

Aldıktan üç gün sonra yolda kaldım.10 dk önce tıkır tıkır çalışan ZJ birden marş basmamaya başladı.Başta akü sandım o sağlam çıktı,marş motorudur dedim onda da bişey çıkmadı.Çekiciyle çocukluk arkadaşımın dükkanına götürdüm.Sorun tesisattan çıktı.Neyse o halloldu sonunda.Bunların dışında radyatörüm çatlakmış ve lpg soğutma borularında da kaçak varmış.Arabayı almadan arkadaşına göstermessen başına bunlar gelir işte.Bunlarıda hallettik ve hala su eksiltiyorum

Motor tapalarında da kaçak var malesef.Ağustos ayında şanzımanıda söküp (kaçırıyor) su kaçağını tamamen durdurucaz.Biraz masraf açıyor ama arabama alıştım.Geçenlerde Assos a gidip geldim su ekleye ekleye ve çok zevk aldım

Bugünde eşimin evde olmamasını fırsat bilip sabahtan flowmaster taktırmaya çıktım.Şimdi gerçekten amerikan sesi çıkıyor.Sürücü koltuğunun sol ön civata yuvası kırıktı onuda söküp egzostçuya kaynattırdım artık düz oturabiliyorum.Ön yan camlara film çektirdim üç numara amele yanığı oldum çünkü

Eve geldim gösterge tablosunu söktüm yanmayan ampulleri değiştirip temizlik yapıcam.Arka silecek kolunu söktüm onu da boyayacam.Ön silecekleri sökemedim,civata kapaklarını açamadım daha doğrusu.Sol ayna camını söküp temizledim hafıza sorunu gitti galiba.Bir aylık toptan rapor oldu benimkisi.Gelişmelerle devam ederim.