Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Hybrid View

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı cyberkesh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    55 kuruş filan yakmış oluyor o zaman şehir dışı makul görünüyor abi,şehir içide tahmin ettiğim gibi 70 kuruş yakar şehir içi kısa mesafe kullanıyorum taktırırsam işte haftasonları uzun yol yaparım orda işimi görür gibi geliyor en iyisi taktırıp bazen lpg de bazende benzinde kullanmak hem böylece motoruda çok hırpalamam sanırım
    son günlerde bu iş kafamı yormaya başladı lpg taktırmadan bi daha düşün derim kaç km yol yapacaksın ki ? lpg de 20 litreden aşağı yakmıyor uzun yol bile olsa. benzinde performans daha iyi olduğu için 15 litreye kadar düşüyor lpg zaman zaman 3.10 tl lere alınıyor aradaki makas azalıyor lpg montajı en az 2500 tl o farkı ödeyecek yolu yapabilecekmisin acaba benzin bana daha cazip gelmeye başladı açıkçası
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye cyberkesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son günlerde bu iş kafamı yormaya başladı lpg taktırmadan bi daha düşün derim kaç km yol yapacaksın ki ? lpg de 20 litreden aşağı yakmıyor uzun yol bile olsa. benzinde performans daha iyi olduğu için 15 litreye kadar düşüyor lpg zaman zaman 3.10 tl lere alınıyor aradaki makas azalıyor lpg montajı en az 2500 tl o farkı ödeyecek yolu yapabilecekmisin acaba benzin bana daha cazip gelmeye başladı açıkçası
    Abi inan bende bayağı düşünüyorum taksam mı takmasammı diye senede 5 bin km yapmam muhtemelen dediğin gibi atiker gold ayarladım aslında 2500 e ama inan hiç içime sinmeye sinmeye taktıracağım taktırırsam bi yandan da arabanın bütün dinamiği bozulacak şuan saat gibi çalışan bi motorum var çok şükür sıkıntısız kullanıyorum şimdi taktırıcam bi sürü ayar ıvır zıvır iş çıkacak zaten haftasonları binebiliyorum sadece, bu tarz sorunlarla da uğraşmak istemiyorum uzun yol desen sakarya karasuda yazlık var yazları oraya git gel yaparım 3 4 kere bide memlekete gidesim var işte oda bi daha kim bilir ne zaman giderim

İşin özü senede 5 BİN KM bile yapmayacağım aslında o 2500 lirayı da kim bilir kaç sene sonra amorti ederim

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı cyberkesh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi inan bende bayağı düşünüyorum taksam mı takmasammı diye senede 5 bin km yapmam muhtemelen dediğin gibi atiker gold ayarladım aslında 2500 e ama inan hiç içime sinmeye sinmeye taktıracağım taktırırsam bi yandan da arabanın bütün dinamiği bozulacak şuan saat gibi çalışan bi motorum var çok şükür sıkıntısız kullanıyorum şimdi taktırıcam bi sürü ayar ıvır zıvır iş çıkacak zaten haftasonları binebiliyorum sadece, bu tarz sorunlarla da uğraşmak istemiyorum uzun yol desen sakarya karasuda yazlık var yazları oraya git gel yaparım 3 4 kere bide memlekete gidesim var işte oda bi daha kim bilir ne zaman giderim

işin özü senede 5 bin km bile yapmayacağım aslında o 2500 lirayı da kim bilir kaç sene sonra amorti ederim
    takma o zamannnnnn
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye cyberkesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    takma o zamannnnnn
    Muhtemelen taktırmayacağım abi, bugün oturdum hesapladım crv ile bile anca 4000 km yapmışız bu sene, zj ile hayatta 4000 km'y i görmem ben bir senede