Alıntı K@RUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Muayene sebepli ve 10.000 yapmamızın etkisi ile direksiyon kutusu, aks körüğü , tüm sıvıları,motor ve alt kısım yıkama yaptık.
sabah 8.15 de başladık 13.30 da muayene girdi, eksiksiz sorunsuz geçtik 2 hafif kusur onlar da 4lü işaret sistemi yanlış çalışıyor ve lpg sistemi sızdırmazlık yok ( aslında var fakat evrağı vermeyi unuttum hem bakım hemde muayene olması beni rahatlattı yalnız körüğü o halde görünce kendime baya kızdım neden kontrol etmedim diye, Arkadaşlar bu arada İstanbul'da olanlar haraççı gerçekten kolaymış geçmesi orayı öneririm.

Fotolar:

Gelirken Kemerburgaz yolunda kahverengi bir WJ ve Kırmızı Kare Kasa gördük biraz hızlanıp yakaladım, ben arkada olan Geze-gen sticker ından araçları tanıdım Kırmızı da Ejder abi vardı sanıyorum , ben selam kornası çaldığımda babam kimdi onlar dedi dedim bizim siteden arkadaşlar hı bende arkadaki romörkleri turuncu görünce karayolları araçlarına selam verdin sandım dedi bende biraz Geze-gen'den bahsettim sonra hak verdi tabi
Lpg sızdırmazlık raporun vardır ama büyük ihtimal eskidir, önceden muayene istasyonuna gelmeden lpg sızdırmazlık için başka istasyona giderdik oradan verilen rapor olmazsa ağır kusur oluyordu şimdi hafif kusur geçiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk