Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 1,161 ile 1,180 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Konulanmış Görüntüleme

Üye onurmackan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bugün havanın güneşli olmasını fırsat bilip pazar banyosu yaptırdım aslanıma GÖrdüğüm rüyanın etkisinden olacak özellikle içini en ince ayrıntısına kadar temizledim. Gördüğüm rüya dediysem mübala değil, benim zj yi başka bir zj ile takas ettim rüyamda, yeni aldığım zjnin sunroofu açılmıyor, heryeri sökük, dağılmış bir makineydi Hangi akla hizmet takas ettiysem artık
    Velhasıl kelamönce kapının onune indim, bir müzik açtım, elle basınç vererek çalıştırılan yıkama makinemi (!) ılık su ile doldurdum. Bir posta üzerindeki çamuru yumuşatıp akıttıktan sonra sünger ile kopurttugum şampuanı aracımın dışına uygulamaya başladım. daha sonra yıkama makinemi tekrar su ile doldurup duruladım ve kuruladım. Paspaslarımı yıkadım, sunroofa baktım çalışıyor mu diye hala çalışıyor sorun yok Sonra bir camsil şişesinin içine ılık su ve şampuan koyup çalkaladım. Taban doşemesini sökmeye üşendiğim için bu spreyi uygulayarak kuru bezle döşemelerin de kirini aldım. Kapıları açık bıraktım ki döşemeler kurusun. Kısa zamanda kurudu zaten. paspasları temizledikten sonra nemli bir bezler koltuk derilerini temizledim. Torpidomu temizledim bagajımı düzelttim. Cam nargile takımımı, olta takımlarımı, spin ve surf oltamı arabaya koydum, malum sezon geliyor. Sonrada keyifle izlerken bir iki resmini çektim.

Birazdan videolarım da gelecek
    Konu onurmackan tarafından (04.Ekim.2015 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir.