Eklenti 1250 Fotoğrafta daire içindeki parça. Görüldüğü gibi bitmiş. Yedek parça kataloğunda izolatör olarak geçtiği için öyle dedim. Helezon takozu, lastiği vb. terimler kullanılabilir. Görevini yerine getirmediğinde helezonlar şasiye vuruyor bozuk zeminde metal metale vurduğu için eski zil sesleri gibi zırlıyor. Birde benimkisi kadar kötüyse yüksekliği de etkiliyor. Dağıldığından varlığı yokluğu belli olmuyor; önler tamamen bitik ön basık duruyor arkalar bir tarafiyi diğer taraf kötü o tarafa hafif yatık duruyor yani.... Maverick düz bir zeminde helezon ve get boylarını kontrol edersen bir metre yardımıyla getlerde problem varsa görürsün veya get boyları aynı ise helezon boyları bakılır. Aklıma gelen bunlar veya daha ciddi sıkıntılar olabilir.
Merhaba,

Anahtarı ne amaçla koydunuz ben bir yorum yapamadım fakat aracıma 2 ay sonra yaptığınız işlemler gibi bir bakım planlıyorum özellikle ön sağ disk ötme yapıyor bakalım nasıl çözeceğim bu şeyleri

İstanbul'da sönmezler jeep e gidiyor sürekli aracım her bakıöı orda yapılıyor, farklı önerileriniz olabilir mi?
Ben biraz şanslıyım iş yerinde lift var. Mekanik işleri kendim halletmeye çalışıyorum tıkandığımda babam yardıma koşuyor. Elektrik elektronik işleri babam elektrikçi olduğu için zaten çözüyor. istanbulu bilmiyorum ama neresi olursa olsun güvendiğin becerikli ustalara teslim et arabayı.....