Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Hybrid View

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eklenti 1117Eklenti 1118Eklenti 1119Eklenti 1120Eklenti 1121

kaplanan tavanın boşlukları açılarak kumaşı arka tarafa gerilerek kıvrılmış hali bunu yapmasam kumaşı arkaya kıvırmasam sıfırdan kessem de olurdu fakat böylesi daha uzun ömürlü olacagını düşündüğüm için ben bu şekilde çalıştım biraz karışık görünebilir fakat ön yüzünü görünce bana hak vereceksiniz.
    2,5 mm bir deliğin genişliğini toplamda 0,5 cm daraltır, umarım tavana ait parçaları yerlerine yerleştirirken sorun çıkmaz.

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2,5 mm bir deliğin genişliğini toplamda 0,5 cm daraltır, umarım tavana ait parçaları yerlerine yerleştirirken sorun çıkmaz.
    Aracın orijinal kumaşı en az 4/5 mm civarında süngerli bir kumaştı şimdiki daha ince ve süngersiz ayrıca deliklerin olduğu bölümlerde genelde arka tarafı boş bıraktım kumaşla desteklemedim şu an tavanın tablası üzerinde 2,5 mm lik bir kumaş söz konusu eskiye göre aslında daha ince bir kumaş var,fakat yinede montaj aşamasında bazı sıkıntıların olabileceği ihtimali var tabiki,bu ihtimal benimde kafamı kurcalamıyor desem yalan olur kumaşı arka tarafa katladım ve özellikle kenarlarda mecburiyetten süngerle takviye tadilat yaptım birde kumaşı bu tadilatlı kenarlardan iyice bastırarak presleyerek arkaya katladım bu durumda sırt ve kenarlarda doğan ek kalınlığı kullandığım kumaşın orijinale göre 2/3 mm daha ince olması nedeniyle kurtaracağını düşündüm şu aşamada vida delikleri hiç aklıma gelmemişti beni düşündüren tek şey kenarların nasıl görüneceği ve özellikle tavanın montesinde arabanın direklerinden destek alındıgı için dirsek içlerine kenarların tam oturup oturmayacağı bu durumda belki vidalarda sürpriz yapabilir,bakalım yarın ola hayrola inşallah yarın sıkıntısız bir montaj beni bekliyordur.