Aracın orijinal kumaşı en az 4/5 mm civarında süngerli bir kumaştı şimdiki daha ince ve süngersiz ayrıca deliklerin olduğu bölümlerde genelde arka tarafı boş bıraktım kumaşla desteklemedim şu an tavanın tablası üzerinde 2,5 mm lik bir kumaş söz konusu eskiye göre aslında daha ince bir kumaş var,fakat yinede montaj aşamasında bazı sıkıntıların olabileceği ihtimali var tabiki,bu ihtimal benimde kafamı kurcalamıyor desem yalan olur kumaşı arka tarafa katladım ve özellikle kenarlarda mecburiyetten süngerle takviye tadilat yaptım birde kumaşı bu tadilatlı kenarlardan iyice bastırarak presleyerek arkaya katladım bu durumda sırt ve kenarlarda doğan ek kalınlığı kullandığım kumaşın orijinale göre 2/3 mm daha ince olması nedeniyle kurtaracağını düşündüm
şu aşamada vida delikleri hiç aklıma gelmemişti beni düşündüren tek şey kenarların nasıl görüneceği ve özellikle tavanın montesinde arabanın direklerinden destek alındıgı için dirsek içlerine kenarların tam oturup oturmayacağı bu durumda belki vidalarda sürpriz yapabilir,bakalım yarın ola hayrola inşallah yarın sıkıntısız bir montaj beni bekliyordur.