y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı
İlhan bey alakan için teşekkürler arkadaş şimdi onur oto döşemeyi cepten aradım Mustafa bey diye bir arkadaş çıktı konuyu enine boyuna anlattım arkası elyaflı olan ince ve esnek bir kumaş almamı önerdi egerki süngerli alırsam yapıtırıcıyı ön yüze kusturabilecegini söyledi bizim araçlarda süngerli doku kullanılmış fakat bunlar enjeksiyon makinesi ile zamanında basılmış o nedenle yapışkan izi olmadıgını fakat aynı malzemeyi elle yaparsak hem parmak izini belli edecegini hem de eger ki yapıştıcıyı kaçırırsak kumaşın üst yüzeyine yapışkanın çıkacagını söyledi ,esnek ve elyaflı bir kumaş al dedi fiyata gelince buradaki toptancı ile aynı rakamları söyledi kendisine teşekkür ettim ve kapattık.
işte benim dünden beri süngerli kumaş kullanmayın dememin sebebi..bana 6 sene önce kullanılmaz dediler aradaki malzmeyi bilmediğim için farklı malzemeli bir üst kasa mrcds in tavan kumşı ile değişim olmuştu....
doğru zaman doğru yer doğru insan=mükemmel netice.....ADAMIN HİÇ BİR MENFAATİ OLMADIĞI HALDE İZHAT VERMESİ BİLGİLENDİRMESİ NE GÜZEL BİR ŞEY...aynı yorumlar banada yapmıştı......işiniz kolaylaşıyor.....