Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Konulanmış Görüntüleme

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    İlhan bey sorma arkadaş bugün sinirimden dişlerimi sıka sıka çenemi ağrıttım bugün tüm günümü sanayi dolaşmakla harcadım,burada esnaf yok arkadaş dolaşmadığım sanayi köşesi ve sayıları az da olsa döşemeci kalmadı işleri güçleri arabanın markası ne,olmaz abi sen nası yapcan onu,olmaz o iş,abi sen o tavanı al buraya getir.
    İnanki bırak kumaş seçmeyi adam işi kendisi yapmıyorsa ayrıca kumaşı satmıyor var buradan yola çık yapıştırıcı olarak ne kullandıgını dahi söylemek istemiyor,Koca Eskişehir de bu konuda tek kalemden tek toptancı var tüm tavancıların kumaş ve yapıştırıcı aldıkları yer orası ve o da adamla konuşurken duvara bakarak televizyona bakarak önündeki lahmacunu tıkınarak zoraki konuşuyor kumaş konusunda özellikle Alcantrayı sordum adam arabanın markasını sordu yanımda aracın kumaşından örnek vardı onu gösterince sanki ceza veririmiş gibi yok sana alcantra olmaz dedi çıktı neden olmaz niçin olmaz muamma,yok olmaz bu senin tavanı tutmaz diyor anlamadım gitti ayrıca bu adamda bizimki gibi kumaş ve arkasında 3/4 milim sünger olan bir kumaş yok daha ince yapılı kumaşlar var kumaşın arkasında 1/ ya da 2 milimlik sünger yada başka bir malzeme her ne ise ve metresine 20 tl istiyor. bu kumaşın adı varmı yok girdik kumaşların arasına seç begen bunlardan hangisini dersen keseyim diyor iyi kes de bunlar dan daha iyisi varmı yokmu bilmiyorum kumaşların metresi 8 tl den başlıyor 25 e kadar çıkıyor bu bana seç dediği kumaşlar 20 tl fiyat bana uygun geldi lakin tam rengi tutturamadık ve kumaşta tam karar veremediğim için şimdilik kumaşı almadım önce şu tamir işini bitireyim kumaşı öyle alacağım yapıştırıcı konusunda da bu adamda dunlopu önerdi kiloso 30 tl ve bir kiloluk dunlop aldım cidden süper bir yapıştırıcı şimdi tavandan çıkan cesedi ayağa kaldırmaya çalışıyorum ve tamire giriştim,tamir işi çok meşakkatli ve nasıl sonuç vereceği de meçhul,tavan bozuk olmasa iş çok kolay lakin tavanın bozuk olması işi çok geriyor inanki eger tavanı aşşagı alacaksan bırak sarkarsa sarksın sakın yapıştırmaya toplamaya filan kalkma derby filan asla kullanma
    Konu y-bsungur tarafından (29.Mays.2015 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir.