Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Konulanmış Görüntüleme

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    yıldırım arkadaşım o firma ile telefon hattından görüş spraway ürün ile ilgili dersin ürün kullanımı ile bilgi veriyor ben tamir amaçlı kullandım başarılı spray başlığı yatay dikey ayarlanıyor aynen boya tabancası gibi püskürtüyor yatay dikey dolayısı ile yatay ayarda tamirat mükemmel oluyor ben sünger pırtıklarını yemizleyip yaptım kod farkı oluşuor ama sarkık durumdan iyi kumaşta inceldiği için normal durum...ama yeni kaplama yapıldığında kesinlikle süngerli malzeme kullanma!!!!! aynı sorunu yaşarsın.ben 2009 da ist da http://altinotodoseme.com/ile.html bu yerde mrds makinamın tavanını değiştirdim bir üst model mrcds in tavan kaplamasını taktı arada 1mm lik bir şey vardı keçe gibi bu kumaştan ayrılmaz demişti süngerli kumaşlar 90 lı yılların teknolojisindeki araçlarda kullanılmış yinede döşemeciye sor için rahat etsin bende o yılda onların kullandığı likit bally türü solüsyonla yapıştırmıştı bir yerde okumuştum atıyorum bally-derby tutkalı 1 kat sürüyorsun 1 gün bekliyorsun 2. katı sürüyorsun herhalde 25-30 dakika sonra yapıştırıyorsun kumaşı...buda bir teknik.... birde döşeme toptancısının ile kumaş fiyatlarını paylaşırmısın ....eğer kargo ile gelecekse rulo halde gelmeliymiş kat yapmadan iz yapmasın diye ....bende belki gaza gelip indragandi yapabilirim tavanı ramazanda alacantra pahalı ama hoş duruyor tavsiye ederim.mrcds w140 s320 lerde enfes duruyor... dunlop da yabancı menşeiili firma muhakkak iyidir neticede toluol ve klorkauçuk toz karışımı olan ürünler... not=3m ler tekstilcilerin kullandığı geçici kumaş yapıştırıcısıymış danıştığım firma öyle söyledi baskılı tişort vs de kullanılıyormuş yani geçici yapıştırma...
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada bugün telefonla görüştüğüm bir oto döşeme toptancısı dunlop diye bir yapıştıcıyı önerdi ama hiç bir fikrim yok bilen varmı nedir bu dunlop
    Konu toporomboz tarafından (28.Mays.2015 Saat 12:30 ) değiştirilmiştir.