Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kolay gelsin yıldırım arkadaşım; yapıştırıcı olarak bendede yeni bu sene mini potlar başladı ya komple değişim yada lokal yapıştırma düşündüm spray olarak http://e-tetas.com/urun/sprayway-sw-...x#.VWWtSlJ5JD3 spraway ...ben aldım uhu kokusunda beklemeden yapıştırıyorsun bally gibi değil kumaştan sünger ayrıldığı için incelen kumaş üstünde alta bally gibi leke yapmıyor bazı döşemeciler bunu kullanıyormuş satan firma ile görüştüm telefonda; kumaş olarak arası süngerli olandan almayın yeni versiyon kumaşlardan alın ince keçe gibi bir şey var ben mrcds in değiştirirken öyle yapmışlardı.alcantara hoş duruyor herhalde bende yaz sonu veya yazın biraz daha bırakırsa söküp komple değiştireceğim ....kolay gelsin..
İlhan bey merhaba ben bu tavanı söktüm buraya kadar çok kolay sökmede ve kaplamada bir şey yok fakat zamanında tavandaki sarkmalardan dolayı ben derby-bally ne denk geldiyse sarkan yerin gözüne gözüne yapıştırıcıyı basmıştım bu yapıştırıcılarda özellikle derby ve bally zamanla süngeri çürütmüş tabii bunu biz anlamıyoruz ve tavan tekrar sarkıyor işte bu noktada çıkmaz sokaga giriyoruz tavan sarkıyor biz bally basıyoz tavan bir müddet sonra tekrar sarkıyor hadi bakalım yine bally ,gelde gör şimdi o bally leri ve çürümüş sünger dokuyu temizliycem diye akşama kadar canım çıktı yakında fotoları paylaşırım şimdi malzeme üzerinde özellikle kenarlardaki çürümüş sünger dokuyu temizlediğim yerleri yeni 0,8 mm lik süngerle yama yapmam gerekiyor aksi takdirde tavan bezi istenilen düzlükte ne olur ne de yapışır .işte tavanın en zor yanı bu tamir yanı olsa gerek ( egerki bu tavanı ben sanayide bir tavancıya söktürseydim tahminimce bu tavanın işi bitmiş ben bunla ugraşamam derdi yada eşşek yüküyle para isterdi )bu nedenle bu tetaş kaç gram bizim araçların tavanı 2,20 x 1,30 ölçüsünde tek tüp bu alana yeter mi yoksa iki tüpmü kullanmalıyım birde bu sitede kargo kime ait onu belirtmemişler.Kumaşa gelince süngersiz kumaşmı öneriyorsunuz peki süngersiz kumaş dahamı iyi