2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÎ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg
Bende bu akşam yıkamacı sakinlen götürdüm, içini dışını yıkattım
Motor yıkamayı öneriyormusunuz ? Tabi ilaçlı ve profesyonel olanlar ?
image.jpg
Bende AVM ye gezmeye götürdüm orada bir iki ufaklıkla arkadaşlık yapmış Eklenti 1875Eklenti 1876
Konu y-bsungur tarafından (01.Mart.2016 Saat 02:27 ) değiştirilmiştir.
Mert Ampullerin başına teyp tamircilerinden kırmızı kep al Eklenti 1877kırmızı renkte çok yakışıyor ben O/D ve arka cam ısıtıcısına kırmızı başlık takmıştım sence olmamışmı.?şimdi ampulleri bulayım sorun kalmayacak
Abi mutlaka yuhh arabaya bak filan demişlerdir.Ben özellikle AVM otoparklarında zj yi çalıştırınca yanlardakinin alarmları başlıyor feryat figana o zaman seyret manzarayı geçenlerde yine aynı AVM de tam arabaya bindim bu arada bir geldi yanıma park etti ve arabasını susturdu bende o ara hafif gazlı şekilde bastım kontağa bir horultu bir gümbürtü ve arkadaki arabadan bir cayırtı başladı yanıma giren adam resmen refleks yaptı hem kendi arabası öttü zannetti hem de afalladı parmagıyla kendi damagını çekiyor kalakaldı öyle.
Konu y-bsungur tarafından (02.Mart.2016 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.
Özellikle AVM lerde otoparklar loş aydınlıga sahip olduklarından büyük araç lar çok belli oluyor,birde hafif burnu digerine göre daha dişarıda bırakırsan yandaki fındık kabugunun sahibi mutlaka arabasını içeride şöyle bir arıyordur.
Ben bilmem Vallahi kendi arabamdan daha gösterişli bir arabanın yanına kolay kolay park etmemeye çalışırım.
Aracıma bu gün çok şey yaptım ama yazmayacağımçatlayın
Yağ basınç ve şanzıman sensörleri hariç hepsini mopar olarak aldım. Kimi elimde kimi yolda.
Tüm filtreler ve pcv valfini aldım. Krank filtresi de dahil.
Motorun içinde ilaçlı su dolandırdım ve bahçeden hortumu takıp tüm soğutma sisteminin kanallarını açtım, içme suyu doldurdum.
Accel tst18 ateşleme kiti ve msd ateşleme bobini aldım, accelin bobini iyi değilmiş.
Kitin amortisörleri için toz körüğü aldım, fren hortumu aldım baktım kısa iptal ettimrugged ridge fren hortumu ucuzdu ama sanırım 4.5 kit ile çalışmıyor.
HD rotil alayım mı? Poliüretan motor kulağı alayım mı? HD aks körüğü alayımmı? bilemedim. Bozuk değil hiçbiri ama heves ediyorum işte![]()
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Resimden de anlasilacagi üzere ön ve arka alt-üst kolların içindeki toplam 16 fişek değişti.
Ön diff içindeki 4 rulman, keçe, yağ değişimi, ayarlar ve genel bakım
Bobin, buji kabloları, bujiler, distribütör kapağı, tevzi makarası
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
aferin mert...sök..sök..