İnip gürlettirmeyin 5.9 un motorunu şimdi.....
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
İnip gürlettirmeyin 5.9 un motorunu şimdi.....
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Buji,buji kabloları,distribütör kapağı, bobin, ön diferansiyel rulmanları, yağı, eskiyen 1-2 rot kolu, ön arka toplam 16 fişek v.s.
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Valla bende demin çektiğim videoları izliyordum. Bi süre(yani kafam sesten şişene kadar) Flowmaster ı söküp düz boru takıp dolaşacagım Wj de 😀
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÎ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg
Ben orta susturucu dahil düzcede eksozu kopardım...
Şanzıman hizasından sonra hiç bişi yok
Ankara tünelinde önümde gidenler korkmuslar deprem gurultusumu ne diye
Ankara'da bi kere kırdm kafayı, hiç susturucusuz düz boru yaptırdım, o zaman flow masterin adı bile yok. Sanayi çıkışı polis durdurdu... Geri sanayiye gönderdi...
GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
...Ne yerdeyim Ne Gökte...
Cidden boyle sevimli oluyorumdur camdan ona bakarken
(isten bunaldiginizda camdan park halindeki jeep'inize bakarken)
Ben mesela alarm otturmeyi cok seviyorum. Ayip bir sey ama gece sessizliginde dar sokaktan gecerken vitesi 1 veya 2'ye alip kukretiyorum.
Konu Maverick tarafından (27.ubat.2016 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir.
birazdan V-kayışını değiştireceğim....![]()
Yok be Alp, kayış durduk yere ara sıra ötüp duruyordu, WD40' ta sıktım merak etme, kayışın yeni olduğunu biliyorum..., çıkartıp güzelce yıkayıp pudralıyıp yerine taktım, sesten eser yok ama yarım saat sonra başladı yine ciyaklamaya..., deli oldum, sonrasında kaputun üstünde bir su buharı görür gibi oldum, bir de ne göreyim devir daim keçesi şıp şıp su damlatıyor, tam da kayışın içine...![]()
Meğerse sebep buymuş, damlayan su kayışa ses yaptırıyormuş....anlayacağın devirdaim keçesini değiştireceğim, bunun için güzel güneşli bir hafta sonuna, müsik kulaklığına ve birkaç Tuborg' a ihtiyacım var...
![]()
Ergun abi benzer bişey benimde başıma gelmişti...
Sıvı tamamlarken antifiriz sıçratmıştım kayışa. Antifiriz şekerli gibi bişey olduğu için yapışkanlık yapıp ötmesine sebep olmuştu...
Pıst diye az bişey Wd40 sıkmıştım dönen tüm kasnakların, gergi bilyasının felan kayış basan yüzeylerine. Hemen düzelmişti...
Wd40 Bi eskitme, çatlatma v.s. de yapmamıştı açıkçası, çok çabuk toz tutuyor ama biliyorsun...
dediğim gibi, yemeklerede koyuyorum ben wd40. Hatta sızmasıda çıkmış. Ama her markette yok... Sızma wd40 Ankara'da sadece bazı migrosların reyonlarıda var... Eyyyyy güzel İstanbul'da durum nedir bilemem...
![]()
Ustalar böyle durumda biraz su döküyor kayışa, bu bile şekerli yapıdan biraz arındırıyor kayışı... Ama tabiki devirdaim işini halletmek lazım.
Ben efes severim ama Tuborg şekersizdir, sağlıklıdır, kandaki mikrobu, böbrekleri temizler, neşe yapar, doğru ellerde hayatı uzattığı gözlemlenmiştir...
Kolay gelsin, afiyet olsun![]()
GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
...Ne yerdeyim Ne Gökte...
eline sağlık mert kardeşim ben o işi geçen sene 5,2 ye yapmıştım evin balkonuna serdim tüm parçaları sadece direksiyon ile ön konsolun kasası kalmıştı15 gün beni eğlendirmişti parça arttırmadan işlem tamamlanmıştı
[QUOTE=Han Solo;27675]bayağı bi dağıttım tül beyazlatıcı deterjanlı sıcak suda beklettim biraz sonra kuruttum tertemiz oldular.. şimdi yanmayan bikaç ampul vardı onları arıyorum...
Başkan naaptın sen
Sent from my iPhone using Tapatalk