Alıntı Umami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer merakın yoksa isteyen birine ver gitsin, yok bundan bir çıkar sağlamak istiyorsan biraz uğraşman gerek. Birincisi bu plaklar orjinal mi değil mi onu bilmen lazım. Demek istediğim şu bunlar (şarkıcıların/grupların) kendi müzik stüdyolarının kayıtları mı yoksa Türkiye baskısı mı? Anlaman için kapaklarına bak eğer herhangi bir Türkçe yazı varsa pek orjinal sayılmıyorlar. Ondan sonra iş seneye girer, reprodüksiyona girer, stüdyosu var böyle uzar bu iş. Biraz antika merakım var, kendime düzgün bir Dual pikap arıyorum oradan bulaşmıştım bu işe Bundan önce salon tipi His Master's Voice gramafon topladım biraz bilgim var bu konuda. Kestirmeden gidelim içlerinde Jazz plakları var mı, Jazz severler bazı plaklara iyi meblağlar ödeyebiliyorlar.
Doğru diyorsun abi. Orjinalliğini bakacam. Dediğin gibi satmak istiyorum Arabaya birkaç şey alacağım. Bi ara bi Kadıköy-Taksim'de bu işi yapanlara da götürüp göstericem.

Alıntı akiva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burak illaki satmak istiyorsan fiyatı uygun gelirse ben alabilirim belki bir kısmını.
Kaç adet var ve listesini oluşturabilirmisin.
Tamamdır abi, listeyi çıkartıcam. Yazacam buraya.

Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Listeye bakalim ben de 1-2 tane alirim bosa gitmesin
Tamamdır başkan. Sizden ben nakit olarak birşey alamam ama Değerinde araçla ilgili bir şeyler alırız istediğiniz plak varsa.

Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sakın elleme hiç birini, o resimde ki plakların hepsi ben de var artı 200 tane daha! Buluştuğumuzda anlatıcam sana durumu sanayide
Tamamdır