Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin. Çok güzel bir tercih yapmışsın.

Arabanla ilgili her türlü beni arayabilirsin. 3 ayda öğrendiğim ve kurcaladığım kadarı ile elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Off-road değil ama görsel modifiye konusunda vs.

Yan basamak ben de satıyorum. Dinç Abi'yi arayıp sordum öncelikle, ben satmıyorum dedi. Ancak benim basamakların birinde siyah plastik kısım yok resimde görülüyor. Düşünürsen 200 TL'den verebilirim. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...3383483/detay/

Yedek anahtar bana da lazım. Kumanda şimdilik önemli değil de, anahtar önemli. Hiç yok bende. Bildiğimiz anahtarcı yapıyorsa ben de yaptırayım.

Led işi çok kolay. Telefonda anlatırım sana.
Basamak işini daha önceki Ssangyong Actyon Sports um varken de incelemiştim bunu arazide kırmak yamultmak istemiyorum boru tipi biraz aşağıda veyahutta sök takı pratik bir şey arıyorum.
gene de çok teşekkür ederim. ilgin için en kötü sonunda tabure alacam bi tane atacam bagaja eşim ve valide için

led için bilgi alabilirim sizden aracı sanayiye götürebilecek vakit bulursam sizede danışacağım.