standart araçların girebileceği yer olsun...malum arazi aracımız yok
http://i1339.photobucket.com/albums/...psd5a89ae6.gif
Kanuni Nickli Üyeden Alıntı standart araçların girebileceği yer olsun...malum arazi aracımız yok seda'ya katılıyorum Arkadaş cip almaya zorluyosunuz insanı zaten kendimi zor tutuyorum.
FIRAT Nickli Üyeden Alıntı seda'ya katılıyorum Arkadaş cip almaya zorluyosunuz insanı zaten kendimi zor tutuyorum. Tutma tutma artık... Bak yaz geliyor....
akiva Nickli Üyeden Alıntı Tutma tutma artık... Bak yaz geliyor.... aticim yazın lazım değil canım kışa alırız artık
FIRAT Nickli Üyeden Alıntı seda'ya katılıyorum Arkadaş cip almaya zorluyosunuz insanı zaten kendimi zor tutuyorum. Niye tutuyosunki En son offroad icin bi Sorento alcam diyodun
Kasif Nickli Üyeden Alıntı Niye tutuyosunki En son offroad icin bi Sorento alcam diyodun en suzuki bakıyordum 2004-2005
Kanuni Nickli Üyeden Alıntı standart araçların girebileceği yer olsun...malum arazi aracımız yok İyi pilotajla standart araç girer
U4U4 Nickli Üyeden Alıntı İyi pilotajla standart araç girer Standart Clio camurda olsa giriyor Binekten binegede fark var tabi Halil abinin Jetta belki bir iki yerde surtebilir.
Forum Kuralları