O vakit bu hafta sonu arnavutkoy uzerine sefere ciklsin.oralarda kisa bir turdan sonra haftaya cumarteside kemerburgaza bakilabilir.
Eger anadolu yakasi olsun denilir ise Siledeki İsoff Hacilli Kamp alani gayet keyifli bir yerdi.
yaka ile ilgili tercih yok henüz neticede 3 yıldır denizli göletine gidiyoruz. uygun olan mekanın bazı özellikleri olmassı lazım
1-çocuklar için oyun oynayabilecekleri düz ve çok geniş bir alan
2-çadırları kurabileceğimiz gölgelik sağlayabilecek bol ağaç altı ve düz zemin
3-dere nehir göl kenarı olmaması lazım gözden kaçan çocukların suya girmesini istemeyiz
4-masaları kurup oturduğumuz alandan heryere hakim olabilmeliyiz çocukları görebilmek adına
5-standart 4x4 lerin ve hatta olursa binek araçların bile rahatça gelebileceğiz bir yer olmalı
6- korunaklı bir bölge olmalı gece tepelik bir yerde rüzgara karşı masada oturup yemek yemek istemeyiz
7
.
şimdilik aklıma gelenler bunlar
daha önceden de çocuklarla yaptığımız kamplarda pazar sabah kahvaltısının ardından toplanmalar başlıyor ve saat 11,30-12,00 gibi birçok kişi alandan ayrılmış oluyordu....kamp arkası challenge fikri bana mantıklı geldi....o civarda çocuklarla kamp yapabileceğimiz birçok yer var...artı yarışacak olan sadece tolga ve ejder bildiğim kadarıyla....yine de çoğunluk ne derse ona uyarım
Bende aslinda yarisla ayni hafta olmasinda bir sakinca girmuyorum.Seda abinin dedigi gibi zaten yaris baslangic saati 15:30 zaten o saate kadar toplanan toplaniyor...
Yok baska bir hafta olsun derseniz bence ormanlidaki Geze-gen Pehlivan Gureslerinin yapilacagi yere ben onceden gider bi kamp yapar tecrube ederim![]()
ha bide isoffun baço kampı var . ben yarışacak olsam cumartesi akşamından aracımla ilgilenir pazar sabahı erkende yarış alanına gelir bakımını yapar konsantre olurdum öyle çevir kontağı gazlayalım olmaz bence. ejder olmasa bile tolganın çocukları var bi de seyretmek isteyenler toplanıp kaçacak tadı olmaz ben geçen sene pazar akşamı 7 de ayrıldım kamp yerinden niye erken gideyim mis gibi yer varken yarış için keyfimi bozayım
Niye her geziden sonra sanayiye gidiyoki insanlar ?
Eğer fırsat yaratabilirsem önümüzdeki hafta bir kaç yer daha bakacağım ne çıkacak bakalım![]()
bu çocuklu kamp olayını yanlış anlamadıysam
bizim ufaklıkla bende gelmek isterim eğer sıkıntı yaratmayacaksa
her neresi olursa
Buluruz merak etmeyin ...siz karsiya bakin...bu tarafta yer cok...
Bu pazarki piknigimizde alternatifleri degerlendirelim etrafada bir bakinmis olalim.
Bu hafta içi Pendik civarında bir kaç yer bakacağım, bakalım neler çıkacak
şimdi aklıma geldi de muharrem abi girişleri kapatılmış olabilir bu sorun değil fotoğraftaki gibiyse üzerinden geçer gireriz yada alternatif bir yoldan gireriz ama sürekli birileri var mı orada gidince bize boşaltın burayı derler mi acaba
Mert sen atlarsın, diğeri atlar atlayamayanlar illaki olacaktır ve evet girdiğin zaman tepki verebilirler ama en azından satın alan kişi kimse bulup konuşulabilir belki benim de aklıma bu geldi şimdi
Challange Kampi ;
Aynı yeri çocuklar kampı için de kullanamazmıyız ?