Toplam 405 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Geze-gen'leri Tanıyalım... :)

Hybrid View

Yeni Üye
    Herkese merhaba,

İsmim Doruk,21 yaşındayım. Elektrik elektronik mühendisliği okuyorum. Yaklaşık 5 sene profesyonel triatlon ve bisiklet sporu ile ilgilendim. Kendimi bildim bileli araba sürerim,resmen aşığım. Son zamanlarda ise offroad merakım başladı, bu yüzden tavsiye üzerine bilgilenmek adına foruma üye oldum. Hepinize keyifli forumlar.

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı summit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba,

İsmim Doruk,21 yaşındayım. Elektrik elektronik mühendisliği okuyorum. Yaklaşık 5 sene profesyonel triatlon ve bisiklet sporu ile ilgilendim. Kendimi bildim bileli araba sürerim,resmen aşığım. Son zamanlarda ise offroad merakım başladı, bu yüzden tavsiye üzerine bilgilenmek adına foruma üye oldum. Hepinize keyifli forumlar.
    doruk hoşgeldin bisiklet offroad doğa bizim de ortak paydamız...avatar zorunludur(yüzümüzün göründüğü bir avatar) en kısa zamanda yüklersen seviniriz

facebook grubumuz:
    https://www.facebook.com/groups/5509...52486/?fref=ts
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Yeni Üye
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doruk hoşgeldin bisiklet offroad doğa bizim de ortak paydamız...avatar zorunludur(yüzümüzün göründüğü bir avatar) en kısa zamanda yüklersen seviniriz

facebook grubumuz:
    https://www.facebook.com/groups/5509...52486/?fref=ts
    Tamamdır en kısa zamanda yükleyeceğim, ayrıntıyı kaçırmışım.

Yeni Üye
    Herkese merhabalar keyifli forumlar.. İsmim Özgür İstanbul'da ikamet ediyorum ... Ticaret ile uğraşıyorum ... Bir tanışma toplantısı olursa yakın zamanda tanışmak isterim sizlerle

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Wolverine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar keyifli forumlar.. İsmim Özgür İstanbul'da ikamet ediyorum ... Ticaret ile uğraşıyorum ... Bir tanışma toplantısı olursa yakın zamanda tanışmak isterim sizlerle

ahahahah özgür hoşgeldin de ne zaman yerleştin istanbula ticarete ne zaman bulaştın abi?
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Yeni Üye
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahahah özgür hoşgeldin de ne zaman yerleştin istanbula ticarete ne zaman bulaştın abi?
    Hoşbulduk abicim eyvallah oldu biraz ticarete bulaşalı yerleşik düzene geçince kamu düzeni uymadı diyelim

Bu Konu için Etiketler