Konulanmış Görüntüleme
-
24.Haziran.2017, 11:52
- SALİH
Yeni Üye
Merhabalar
Ben Antalya'dan Salih. Siteyi dün tesadüfen internette gezerken buldum. 42 yaşındayım. Makina Mühendisiyim, yaklaşık 15 yıl kurumsal firmalarda çalıştım. Yaklaşık 4 yıl önce kendi işimi kurdum. Off Road veya off road araçlarıyla iki yıl öncesine kadar olan ilgim yancılıktan öteye geçmedi. Arkadaşlarla dağ, kum gezileri, ailecek yapılan piknikler falan.İki yıl öncesine kadar da 4x4 aracım hiç olmamıştı. Malum ticaret yapıyoruz ve tahsilatlar oldukça sıkıntılı. 2015 yılının sonlarında alacak karşılığı olarak 2005 model bir X5 3.0D araçla hayatımda 4x4 sayfası açılmış oldu.Oldukça güçlüydü biraz yüksekti genelde asfalttan dışarıya çok çıkmamama rağmen farklıydı. Birkaç defa Lara sahilinde kuma saplanınca olayın sadece güç ve görüntüden ibaret olmadığını anladım.
2016 yılı başında yine alacak karşılığı birden bire 1991 model High Output bir XJ sahibi oluverdim. Araç ilk başta beni biraz korkuttu. Yolda ilerlerken çok hızlı olmamasına rağmen sağa sola dalmalar yapıyordu. Yürüyeninden diğer araçlarımda hiç duymadığım garip garip sesler geliyordu. Sonra arazide ve özellikle kumda gücünü hissedince biraz biraz ısınmaya başladım. Esasında baştan satmak gibi bir niyetimde vardı ama sonra küçük oğlum Efe aracı sahiplenip bu benim deyince işin rengi değişti, XJ kütüğe kaydoldu. Bende gittikçe araca ısındım. Önceleri sadece hafta sonları kullanırken bir süre sonra günlük kullanıma döndü. Şimdilik mutluyuz.
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.
Teşekkürler
Bu Konu için Etiketler