Toplam 405 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Geze-gen'leri Tanıyalım... :)

Hybrid View

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı TKOFF59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekirdağ Çorlu dan Merhabalar.Ben Tolga.
    Çevresindekilerin tüm uyarılarına karşı çıkarak,hayallerinin peşinden koşup 97 model zj yi hiç bir kontrolünü yapmadan satın almış biriyim.Yarın muhtemelen ölürüz, diyerek bugünü bugünde yaşıyorum.Hafta sonu geldiğinde plan yapalım mı sorusuna, haydi gidelim. diye yanıt veren insanları seviyorum Arazide, ormanda doğa içinde huzurla stres atmanın keyfini bilen biriyim.Özellikle rakım yükseldikçe mutlu oluyorum. Zj mi unutmayayım onu kullanmak başlı başına bir keyif.Her engelden geçişte kan dolaşımının hızlandığını hissedebiliyorum.
    Yol arkadaşımız bu ,

20161108_090427.jpg
    20161120_222132.jpg
    IMG_7020.jpg
    tolga hoşgeldin. doğa olarak çok avantajlı bir bölgedesin tüm trakya ayaklarının altında. aracını güle güle kullan....trakyaya yolumuz düşer elbet biz de yıl içinde sık sık geliyoruz o taraflara...trakya candır
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Yeni Üye
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tolga hoşgeldin. doğa olarak çok avantajlı bir bölgedesin tüm trakya ayaklarının altında. aracını güle güle kullan....trakyaya yolumuz düşer elbet biz de yıl içinde sık sık geliyoruz o taraflara...trakya candır
    Hoş buldum.Kesinlikle öyle Trakya candır.Kafana göre, ister dağa çık denizi izle, ister ormana dal yürüyüşünü, sporunu, mangalını yap sertbest

Bu Konu için Etiketler