Alıntı pikniktip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
elinize, emeğinize sağlık çok güzel oluyor, işiniz rast gitsin
Teşekkür ederim.

Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nasıl keyifle izledim anlatamam. Bu resimlerle güzel bir müzik eşliğinde klip yapılır
BeÄŸenmenize sevindim.

Alıntı Explorer-En Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok keyifli bir sürece tanık oluyoruz. Takipteyim.

Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel ve emek verilmiş bir paylaşım...., herşey baştan sona sırasıyla detaylarıyla kurgulanmış..., gerçek anlamda bir belgesel.

Teşekkürler..., devamını merakla bekliyoruz.

Aracı ilk haliyle kaça aldın ?
Motorsiklet dahilmiydi yoksa motorla mı almaya gittin ?

Ön panjuru nasıl yeni buldun, hala parçaları bulunabiliyormu ?

Projenin devamında ne var ?
Aracı ilk haliyle 7500 tl ye aldım. O zamanlar Triumph Tiger 885cc 3 silindirli motorum vardı. Satmadan bu işin altından kalkabilirim diye düşünüyordum ama her zaman işler istediğiniz gibi gitmiyor. Motor üstünde olan fotoğraf aracı Sakarya ya bırakmaya gittiğim gün çekilmişti. Aracı orada bırakıp motorla geri dönmüştüm. Projenin devamı arka kampanaları hallettikten sonra fren hidroliğini komple değiştireceğim. Dreksiyon amortisörü almam gerek. Lastikler büyüdüğü için gezme yapıyor , tabi bunun tek sebebi buda değil iki tekerin aynı anda hareket etmesini sağlayan linkin iki rotilinde de boşluk var onları değiştireceğim. Elektrik tesisatı için bir sigorta ve röle kutusu yapacağım. Bu işide hallettikten sonra lpg tankının yeri değişecek ve tesisatı yenilenecek. Dreksiyon kutusunun pitman kolu bilyasında boşluk var bunuda kendim söküp halletmeye çalışacağım. Tabi bunların hepsini ancak akşam 6 dan sonra yapabilirim o sebeple biraz uzun sürecek. İç döşeme işi aklımda o kadar sonralara kaymış ki az daha yazmayı bile unutuyordum.