Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: kalp sağlığının 10 emri

Hybrid View

Üye
    Spor candır... Ergun abi allah razı olsun senden ki gaza getirdin beni.. 7 kilo verdim ve artık 8 km koşabiliyorum.. İnanın bana artık 7 saatlik ıyku yetiyor ve dinç uyanıyorum... Eskiden 10 yatıp 8 de zor kalkıyodum.. Ve yorgundum... Rahat nefes alıyor ve baş ağrısı kıç ağrısı sorunlarım kalmadı.. Hergün ağrı kesici ile yaşardım.. Dedim ya artık bırakmam sporu.. P.tesi çarşamba cuma koşu herkesi beklerim... Bi de şu illetden kurtulursam on numero olacak

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Spor candır... Ergun abi allah razı olsun senden ki gaza getirdin beni.. 7 kilo verdim ve artık 8 km koşabiliyorum.. İnanın bana artık 7 saatlik ıyku yetiyor ve dinç uyanıyorum... Eskiden 10 yatıp 8 de zor kalkıyodum.. Ve yorgundum... Rahat nefes alıyor ve baş ağrısı kıç ağrısı sorunlarım kalmadı.. Hergün ağrı kesici ile yaşardım.. Dedim ya artık bırakmam sporu.. P.tesi çarşamba cuma koşu herkesi beklerim... Bi de şu illetden kurtulursam on numero olacak

Üye dragonfly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    spor yaptıkça vücuttaki oksijen oranı haliyle artıyor ki bu sadece kalp hastalıkları için değil aynı zamanda kanser için de önleyici bir sebep, kenserin sevmediği şeylerden birisi de oksijenli bir ortam yani vücut...