Allahım hepimizi korusun...direkten dönmek bu olsa gerek... kısaca olayı anlatayım..
2,5 km lik iniş ve çok zorlanmayacağımız yürüyüşün son metrelerinde tahsin yere düştü...güldük vs. ..yemek ve kahve için durduk ve sohbet ederken tahsin bir anda "ciğerimde yanma var" dedi...CAHİLİZ ya gazdır kardeşim yat uzan ve rahatla dedik...15 dk sonunda geçmedi dedi ve ben tutuştum...indiğimiz yere helikopter harici hiçbirşey gelemezdi...resimler makinada.. dönüş yolu için dik bir tepeye çıktım can havli ile... yol göründü ve tahsini o çukurun içinden yola çıkardık yavaş ve dinlenerek...yola çıktığımzda hala yanma devam ediyodu ve inanın arabaya binene kadar kalp ile ilgili birşeyi aklıma getirmedim...biraz keşif yaptık ebru ile ve gps , telefon ile araca ulaşan kestirme bir yol bulduk..bu yol aynı zamanda aracı tahsine getirebileceğimiz bir yol çıktı şansımıza...ebru ile hızlı tempo ile araca ulaştık ve tahsin ve erdoğanın yanına geldik...dedim ya çok şanslı idik...arabaya bindiğimizde kolum ve göğsüm ağrımaya başladı dediğinde panik başladı bende... yol açıktı ve bildiğimiz hastaneye yetiştik... devamını mert yazdı..

çıkardığım sonuçlar...
- ilk yardım eğitimi şart
- ilk defa gidilen rota için haber ve koordinat verilmeli
- arkadaşlarımızın hepsini daha fazla spora yöneltmeli

cahilce yapılan hataların tamamen şans ile örtbas edilmesi belki de hayatımızda bir kere sunulur...onu da yaşadık...artık şansa bırakmak yok...

taksinim geçmiş olsun kardeşim...allah bir daha böle şeyler yaşatmasın...