Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: defransiyel sesi-yardim

Hybrid View

Yeni Üye
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı Feyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ön şaft büyük ihtimalle.
    şöyle transit vs. gibi araçların şaft difransiyelleriyle ilgilenen bir ustaya götürün, lifte kaldırıp size ne olduğunu söyleyecektir.
    şaftı bugün söktürdüm, baktık ettik boşluk yok şafta da. defransiyelde de problem gözükmüyor. teker bilyaları geldi en son aklımıza ilk 5-10 dakika yapmayıp ısınınca yaptığından dolayı. Ama ona da pek ihtimal vermiyorum. bilya sesi gibi değil çünkü, öyle olsa yalpalama yapardı, öyle bişey de yok.

Pazartesi de bilyalara bakıcaz artık, olmadı birdaha söktürücem şaftları

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mertakpolat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şaftı bugün söktürdüm, baktık ettik boşluk yok şafta da. defransiyelde de problem gözükmüyor. teker bilyaları geldi en son aklımıza ilk 5-10 dakika yapmayıp ısınınca yaptığından dolayı. Ama ona da pek ihtimal vermiyorum. bilya sesi gibi değil çünkü, öyle olsa yalpalama yapardı, öyle bişey de yok.

Pazartesi de bilyalara bakıcaz artık, olmadı birdaha söktürücem şaftları
    Sevgili Mert; iyi bir defransiyelciye git acilen bakın açıp! İstavrozu dağıtmak üzere olabilirsin, pim kırılmaya başlamış olabilir, dişlileri sıyırmaya başlamış olabilir

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni Üye
    Nereden
    İstanbul
    bende o şekilde düşündüm baştan ama, hocam peki sogukken neden yapmıyor ilk 10 dakika, veya ses virajlarda neden artmiyor

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mertakpolat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende o şekilde düşündüm baştan ama, hocam peki sogukken neden yapmıyor ilk 10 dakika, veya ses virajlarda neden artmiyor
    Bilemem orasını ama kıllandım ben yine de ön diferansiyelden! Başkan'ın tavsiyesine uy bence git o ustaya👍

Yeni Üye
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilemem orasını ama kıllandım ben yine de ön diferansiyelden! Başkan'ın tavsiyesine uy bence git o ustaya

ÖM attım zaten ustanın telefonu adresi için, başka yerini söktürmeden önce daha iyi bir ustaya göstermek daha mantıklı dediğiniz gibi.