Ben seni dinledim kaptanım
archway Nickli Üyeden Alıntı Ben seni dinledim kaptanım Abi naptın söktün mü get'leri yoksa
cyberkesh Nickli Üyeden Alıntı Abi naptın söktün mü get'leri yoksa Yok be kardeşim duruyor get'ler )
archway Nickli Üyeden Alıntı Yok be kardeşim duruyor get'ler ) Dursun tabi abi
cyberkesh Nickli Üyeden Alıntı Dursun tabi abi Bana sadeve jant lazım 16" sonrada lastikleri alıcam adaşım var İzmir'e gidicem
archway Nickli Üyeden Alıntı Bana sadeve jant lazım 16" sonrada lastikleri alıcam adaşım var İzmir'e gidicem Paketledim bekliyorum Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
archway Nickli Üyeden Alıntı Bana sadeve jant lazım 16" sonrada lastikleri alıcam adaşım var İzmir'e gidicem Hayırlısı olsun abi yavaş yavaş yapmak daha zevkli boşver birden halledince uğraşıcak bişey kalmıyo sonra
cyberkesh Nickli Üyeden Alıntı Hayırlısı olsun abi yavaş yavaş yapmak daha zevkli boşver birden halledince uğraşıcak bişey kalmıyo sonra Yeterki derdimiz jant olsun - - - Mesaj Birleştirme - - - GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Paketledim bekliyorum Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi Büyüksün Kaptanım
Forum Kuralları