Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Grand Cherokee WJ Cam Çıtası

Hybrid View

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O ilani ben de gordum ama kargo bedeli yuksek yaziyor. Bi de bu konustugum yer firma oldugu icin daha guvenilir geldi.

Firmaya dedimki "Ustune 70$ yazabilir misiniz? Vergiye takiliyor gumrukte." Olur dediler.

Peki ustune hediye yazdirsak? Bi de 5 takimi tek bi kutu icine koydursak icindekini nerden bilecekler?

Üye pikniktip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O ilani ben de gordum ama kargo bedeli yuksek yaziyor. Bi de bu konustugum yer firma oldugu icin daha guvenilir geldi.

Firmaya dedimki "Ustune 70$ yazabilir misiniz? Vergiye takiliyor gumrukte." Olur dediler.

Peki ustune hediye yazdirsak? Bi de 5 takimi tek bi kutu icine koydursak icindekini nerden bilecekler?

senin dediğin usul cesaret edip denemek lazım napsak acaba ?

Üye monster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    beylik duzu
    sunu yapabilirim,amerikadaki arakadasimi adres gosterip.ona sevkiyatini yaptirabilirz. oda ordan usps e verir,ebay vs. usps hizmeti vermiyor.sistem bu olur bence. daha once yaptim cunku
    zj candir,gerisi

Üye monster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    beylik duzu
    beyler tane fiyati 99$ 420-430$ toplami burda zaten 800 kusure bulduk.bide burda ptt masrafi falan daha pahaliya geliyor(( nokta
    zj candir,gerisi

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı monster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler tane fiyati 99$ 420-430$ toplami burda zaten 800 kusure bulduk.bide burda ptt masrafi falan daha pahaliya geliyor(( nokta
    Hocam tane değil, set fiyatı. Sayfa başlığında da yazıyor zaten Weatherstrip set diye. Orjinallari gibi kabarma yapmayacağının garantisi var yazıyor.

http://www.teamgrandcherokee.com/out...kee-1999-2004/

Dediğin şekil yaparsak ABD içi kargo ücretsiz yolluyorlar sanırım. Ama arkadaşının bize yollayacağı kargo kaç tl tutacak acaba onu bilmemiz lazım.

Not: https://store-0mic5i.mybigcommerce.c...-remover-tool/ Bunu göreceğiniz üzere eskilerini çıkarmak için kullanılıyormuş. Gerek var mı acaba almaya?