Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Grand Cherokee WJ Cam Çıtası

Hybrid View

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    WJ'lerde olan kronik pütür pütür kabarma abi. Önemli birşey değil. Görsellik yani. Arabayı biraz eski gösteriyor o kadar. Yarın çeker koyarım.

Şu altta geçen ilana sen de baksana başkanım. Emirhan tekli fiyatı diyor. Ben set diyorum. Sence?

https://www.youtube.com/watch?v=tvULzGMtHjE

Bak buradaki videoda var. Benimki bu kadar kötü değil. Yerinden kalkma yok ama üzerindeki pütürlülük ve kabarma var.
    ya birader senin elin iş tutar...sök çıtayı komple ince zımpara ile temizle pasını at düzelt düzgün bi boya at tekrar koy yerine ne macera arıyosun ....plastidip kapatır herşeyi...yada çıkmasını bulursun

GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı monster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben direkt hesap acip kendime sip. Ediyordum odeme yaparken fiyat 400 e cikti vazgectim
    Sen bir yerde hata yapıyorsun hocam o zaman. 4 adet falan mı yazdın acaba?

Bak aşağıdaki resimlerde var. Hem ebay'den hem teamgrandcherokee.com dan alırken de bende direk 99 dolar artı kargo olarak çıkıyor.

Ustad, açıkça yazıyor zaten, weatherstrip set diyor.

Sen o ekranın görüntüsünü bir atsana merak ettim.

Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya birader senin elin iş tutar...sök çıtayı komple ince zımpara ile temizle pasını at düzelt düzgün bi boya at tekrar koy yerine ne macera arıyosun ....plastidip kapatır herşeyi...yada çıkmasını bulursun
    Bak onu düşünmedim ama yani şimdi bu adamın yaptığı ile benim yapacağım bir değil. Yapmasına yaparım, az buçuk dediğin gibi meraklıyım, elim yatkındır ama işlem bundan farklı.

Zımpara mantıklı ama zımparalanacak gibi de değil. Dur ben sana çekip atacam yarın fotosunu başkan. Hem de bi alıcı gözüyle bakarım zımpara + plastidip olur mu diye.
    Eklenen Resimler Eklenen Resimler