-
20.Temmuz.2017, 02:22
- Emre
Üye
rockauto yu kullaniyorum bende.
olayi abarttim direksiyon kutusuyla pompayi ordan getirttim. 1100 $ lik siparisin 400 dolar civari kargosu tuttu.
ustunede 1300 tl falan vergi verdim. ayni parcalari tr den alsaydim, arada ucurum vardi.
en basitinden yag hava polen filtresi fiyatlarini karsilastirsaniz bile ayni.
en onemliside o turkiyedeki parcaciyla girilen orjinal amerikan parca muhabbeti yokmu. nasi orjinal kardes mopar degil diyorum. olurmu ya orjinal amerikan diyor israrla .
valla vermeyin abi. ahlak yoksunu bu yaratiklar daha fazla sirtimizdan gecinmesin. mecbur kalmadikca almayin. 7 8 gunde geliyor.
ve siparislerinizi 2 ser gun arayla, tek parca halinde verirsenizde gumruge falan takilmiyor
ornek en son hidrolik pompa ust hortumuyla. idle air control diye bi sensor aldim . ayri ayri siparis verdim. takilmadan cayirt diye geldi.
64890580Idle Air Control (IAC) Valve 06 / 11 / 2017 Shipped $59.78
64888903Power Steering Pressure Hose 06 / 11 / 2017 Shipped $72.64
bunlar kargo dahil fiyatlar. sadece hortuma 800 lira gibi bi fiyat aldim. oda elinde yok/ marka falanda yok.
diger siteleri kullanmadim. ustam rockauto kullaniyo du sadece. banada al burdan dedi oyle basladim. ilk siparislerden sonra indirim kuponu veriyor,
yakinda bir siparis daha olmazsa insanlar birbirlerine verebilir bu kodlari/ cunki kodlarin sureleri var. indirim kuponlarini paylasirsak voltrani kurariz.