Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kapadokyadan Merhabaa :)

Hybrid View

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bilalsanlibaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar değerli geze-gen sakinleri. Ben öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum adım Bilal Şanlıbaba 17 yaşındayım Nevşehirde ikamet ediyorum. Klarnet çalıyorum ve öğrencilikle uğraşıyorum onun dışında eskiden beslediğim karınca kolonisinden sonra 5 adet yavru tarantulam var onlara bakıyorum bir arabam veya motorum yok ancak gezmem için bir çift ayağım var allaha şükür kamp yapmayı çok seviyorum sizinlede etkinliklere katılıp kamp yapmak benim için bir şereftir, mutluluktur. Benide aranızda görürseniz çok mutlu olurum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hoş geldin aramıza Bilal bir ara yüzünü de görebileceğimiz bir avatar seçersen daha da güzel olur. Ayrıca tarantula bakmak nerden geldi aklına

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni Üye
    Alıntı Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoş geldin aramıza Bilal bir ara yüzünü de görebileceğimiz bir avatar seçersen daha da güzel olur. Ayrıca tarantula bakmak nerden geldi aklına

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Abi en alttaki oturan benim inşallah gözüküyordur. Tarantulalar iyi hayvanlar abi ya yurt dışında felan besleyen çok ancak Türkiyede az kişi var. Aslında akvaryum hobisi gibi hareketlerini izliyorsun avlanmalarını izliyorsun gayet hoş elinede alınıyor bir süre sonra. Tarantulaya önyargılı yaklaşmamak lazım her ne kadar itici olsada )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi