Ben binmeye pek kıyamıyorum dışarda durmasınada gönlüm razı gelmiyor. O yüzden satmak yada ktm tarzı cross motorlar ile takas düşünüyorum. Çok sıkıntılı bir süreç değil aslında hemen hemen her parçası bulunuyor. Bursa, konya, mersin ve alanyada ciddi prof ustaları var. Şuan en sıkıntılı parçalrı depodur bulması zor. Alırken deposunda ciddi göçük onarımı mümkün değilse bulmak zor ve pahalı. Çok keyifli sade kara düzen motor. Aşırı ilgi çektiği aşikar her nesilden meraklısı var. Genelde dedeler yaşlı amcalar görünce iç çekiyorlar. Bir devrin motorudur. Yolda rastladığım bir amca ile 3 saat jawa sohbeti yapmışlığım vardır. Çoğu zaman sabah işe motorla gideceğim diye hazırlanıp yanına gidince vazgeçerim. İki zamanlı güçlü bir makine... istanbulda olduğumda bir sefer köprüden geçti Bağlarbaşından-4.levent en uzun yolumdu 110 km sürati o zaman görmüştüm. Bir daha Denemedim desem yeridir. Bakımı biraz zahmetli ve uğraştırıcıdır. Kromaj kısımlar cila ister. Bana göre En büyük hata statik boya yaptırmamızdı. Altında herhangi bir macun ve Tesviye işilemi yapılamadığımdan bazı yerlerde dalgalı görünüm vardır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi