Maverick Nickli Üyeden Alıntı Hele şükür Ben de tapatalk'tan yaziyorum. ee neden uyarı kısmında tapatalktan yazıyor diye çıkmıyor .sen tecrübelisin bu tapatalkın kullanımı hakkında biraz detay ver bakayım
GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı ee neden uyarı kısmında tapatalktan yazıyor diye çıkmıyor .sen tecrübelisin bu tapatalkın kullanımı hakkında biraz detay ver bakayım Ben kapattim o ozelligi. 4.7 ile nasil sehirici 50 krs yakilir anlatirsaniz ben de bilgi veririm Pc'den girince anlatirim biraz. Bu arada resim yollama hakki sınırlı. Haberiniz olsun arkadaslar. Sınırı doldurunca dusuk kalitede yukluyor.
Death Wobble Dosyası Grand Cherokee WJ Soğutma Suyu Eksiltmesi Grand Cherokee WJ Direksiyon Yağı Grand Cherokee WJ Sunroff Gideri Temizliği Grand Cherokee WJ Vites Işıkları Grand Cherokee WJ Modifiye Kaput Altı Aydınlatması
Maverick Nickli Üyeden Alıntı Ben kapattim o ozelligi. 4.7 ile nasil sehirici 50 krs yakilir anlatirsaniz ben de bilgi veririm Pc'den girince anlatirim biraz. Bu arada resim yollama hakki sınırlı. Haberiniz olsun arkadaslar. Sınırı doldurunca dusuk kalitede yukluyor. sınır ne kadar? ne zaman doluyor nasıl yeni hak alıyorsun
Maverick Nickli Üyeden Alıntı Ben kapattim o ozelligi. 4.7 ile nasil sehirici 50 krs yakilir anlatirsaniz ben de bilgi veririm Pc'den girince anlatirim biraz. Bu arada resim yollama hakki sınırlı. Haberiniz olsun arkadaslar. Sınırı doldurunca dusuk kalitede yukluyor. 4.7 ile şehir içi 50 krs yakılır yakılmasına da, benzinle imkansız Tüpün var mı Burak?
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları