Toplam 262 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bizimkisi bi 5.9 hikayesiiiiii siyah yeÅŸil.....

Hybrid View

Üye cyberkesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun abi bir solukta okudum valla,kolay gelsin merakla bekliyorum devamını bende

Üye archway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Küçükçekmece
    Alıntı cyberkesh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun abi bir solukta okudum valla,kolay gelsin merakla bekliyorum devamını bende
    Oğuzhan ne oldu LPG kiti ve yükseltme

Alıntı archway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oğuzhan ne oldu LPG kiti ve yükseltme
    Abi hahah kahkaha attım evde hala takiptesin lpg den vazcaydım takmıycam başkanın yolundan gidiyorum o konuda az kullanıyorum zaten aslan besleyen yemini düşünmez modundayım gerçi bende 2 aslan var crv de tüpsüz Allahtan o biraz daha az yakıyor , yükseltme kiti konusunda da değişik düşünceler içerisindeyim 3.5" Rough Country kite sardım şu ara onu araştırıyorum ama get + 30.5 lastik garanti nisan ayı başında bitecek bu iş

Nereden
    Küçükçekmece
    Abi hahah kahkaha attım evde hala takiptesin lpg den vazcaydım takmıycam başkanın yolundan gidiyorum o konuda az kullanıyorum zaten aslan besleyen yemini düşünmez modundayım gerçi bende 2 aslan var crv de tüpsüz Allahtan o biraz daha az yakıyor , yükseltme kiti konusunda da değişik düşünceler içerisindeyim 3.5" Rough Country kite sardım şu ara onu araştırıyorum ama get + 30.5 lastik garanti nisan ayı başında bitecek bu iş
    Ben sana yollarım benim kinin son halini bugün teslim alıcam arabayı

Ben sana yollarım benim kinin son halini bugün teslim alıcam arabayı
    Oooo abi hayırlı olsun güle güle kullan hani standart binicektik merakla bekliyorum fotoğrafları

Nereden
    Küçükçekmece
    Oooo abi hayırlı olsun güle güle kullan hani standart binicektik merakla bekliyorum fotoğrafları
    Standart binicektim ben ama sağolsun gruptan çok sevdiğim iki insan ki yıllardır bu işin içindeler get leri taktırttılar Sesimizi bile çıkaramadık

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Standart binicektim ben ama sağolsun gruptan çok sevdiğim iki insan ki yıllardır bu işin içindeler get leri taktırttılar Sesimizi bile çıkaramadık
    Hayırlı olsun, fotoğrafları bekliyoruz

Ayrıca sadece get ile yükseltme ile araçlarımız standartlıktan çıkıp offroad aracı olmuyor bence. Geri dönülemez değişiklikler aracın standart (stock) oluşunu bozuyor, kesilen çamurluklar, demir tamponlar vs.

1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
    2013 Jeep Compass MK49 2.0 Limited

Olsun abi iyi yapmışlar hem 2" get'ten Fuat beyin de dediği gibi çok bişey olmuyor, bende onun zj yi görüp takmaya karar verdim misal baktın hoşuna gitmedi söker standart devam edersin yine